29/7 -09

Idag har jag inte gjort mkt. Haft körlektion som gick helt okej. och så har jag sovit:P haha. Va i stallet en stund också:)

Körde Myran för första gången, då hon sträckt till länden och bara får gå i vagn longerar/tömköras i en vecka:) Gick hur bra som helst.

I morron blir det krogen med iaf Annica, och tror även söta Hanna skulle med. år och dagar sn vi sågs sist!! Får bli ändring på de.

Nej nu ska jag gå och dejta kudden:)

26/7 -09

Haft sjukt kul i helgen. Varit på sjökrogen med Sandra och Agnes :) Sen i fredags blev det Pluto med Emelie Cajsa Annica Sandra Jonas och Rasmus :) Hade de jävligt kul i jävligt roligt sällskap.
Bästa va Rasmus komentarer där på kvällen. Aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv, Haha skapligt irriterad kille.:P

Igår va en lugn kväll. Vin och film. Kollade Apaloosa?!, Med Viggo Mortensen. Och DÖDA mig va snygg han är. Ohh säger man inte nej till en regnig torsdag ;) En film man ska se, jag tyckte den va jätte bra!. Ville se Patrioten, men nej den va ju uthyrd.. Suck va på skapligt dåligt humör där ett tag:P

Och idag har Sandra och jag varit ute i stallet. Allt gick jätte bra till vi skulle ner med hästarna i hagen. Sandra tvingade Calle(hennes sambo) att rida ner Kalle(hästen) barbaka om hon ledde till hagen. Så jag tvingade Rasmus rida på Myran. Allt gick bra och Calle hoppade upp på Kalle. Men när Rasmus skulle upp på Myran så satte han sig på länden, vilket resulterade i ett antal bockserier och plask ner på marken. haha ALDRIG fått sån kramp i magen. Jag och sandra höll på att skratta ihjäl oss. Allting gick bra och de va bara upp igen. Då satte han sig längre fram, lilla Myran protesterade inte och ner mot hagen. Calle satt hela vägen och berättade för Rasmus hur fränt de sett ut, och att han måste haft värsta kollen. VIlken gjorde att vi skrattade ännu mer jag och Sandra. När vi ska förbi hagen där MAmbo och Cue står säger kalle, åhh kolla ett litet föl?! Jag och sandra viker oss, för Cue är en ponny på kanske 13 år? Kul som fan va de iaf. Så är de när killar tror att dom kan;)

Haha nej hoppa in i duschen och sen dejta kudden. blir stallet tidigt i morron för Equie Terapueten kommer och sen körning 11.30. De kommer gå bra de här ;)   

22/7 -09..

Myran har gjort illa sig vänster bak.. Så blev compress och lindat. Inge halt och inge varm. så Hoppas att det löser sig.

Ska snart in i duschen sen hem till mille för fix och förkaka. :) Sen blir de Sjökrogen med Mille, och troligtvis Agnes och Johanna:) Kommer bli toppen. Synd att inte katta och alla kunde hänga på med sånt är livet:) Vi kommer igen på fredag;)

Nej ta sig i kragen och kolla vad som fins i min gott och blandat påse:) haha

22/7 -09

Va ute och övningskörde med körskolan runt lunch. Går jätte jätte bra! Vi va ute på litenlandsväg nu idag. Vänstersvängars oh sånt. Fick mycke beröm när jag valde att svänga till höger först och sen "rätt över" vägen. Bertil sa att om jag gör så på uppkörningen har jag mitt körkort. Sen struntar han i hur jag kör. Haha så klockren liten gubbe.
 Alltid den, -Va är de för hastighet här? 
                   - Ja vad känner du att du klarar av, jag betalat böterna.
                   - Åhh fan, plattan i mattan?
                   - Nej fyfaaan, 70 Malin 70!! hahaha så jävla kul och köra med honom!

Snart ska jag och Sandra ut till våra idioter till hästar. Blir lugnt och fint idag. Sen efter 12 ikväll blire krogen. Redig förkaka hemma hos min lille mille först bara. Haha. Mitt nästa problem är barr, hur tar jag mig hem`? Men vi märker väl:D

21/7 -09

Haha ja du stumpan lilla,.. Enligt dig va jag såå omogen som berättar sanningen. Men du är myndig och törs inte ens parata med mig själv, utan skickar någon av dina polare? Ohhh de rör mig säkert i ryggen, eller inte ;) Du kommer aldrig ha en chans att knäcka mig, skrattar dig bara i ansiktet.

Krogen på osnadg med Mille Mus. Haha och sen blire fira mig på torsdag. Fest på lördag med Bajs Mille, och sen antagligen ngt på torsdag. Hård helg, men sova kan man göra i graven :)

Och nu är allt bokat, Uppkörning skrivning halka och risk 1. Ojoj. kommer ju få ett nerv samanbrott. hahah, inte riktigt men nästan.

Går iaf jätte,jätte bra med Myran. Hoppade med henne för första gången igår. gick huur bra som helst. Lite skeptisk i början, men sen har hon ju aldrig sett bommar heller. Skötte sig fint och börjar gå i fin form i skritten, nu är de bara får bort vingligheten, få henne slappna av i traven och jaa allt annat :P Undrar om jag kanske tagit mig vatten över huvudet? Nej, nu får jag göra de jag är bäst på. Och det jag älskar. Verkligen vara med från början och forma själv.
Dom som såg Lady i början när jag tog hand om henne, och senare på slutet kände inte igen hästen. Varken i hennes beteende eller rörelser. Jätte kul och få bra krititk. Och man vet ju vilka man ska lyssna på och inte. Vissa säger ju saker bara för att dom själva är värdelösa.
Så ahh du behöver inte komma med komentarer ;) Dom är ändå inget jag kommer ta åt mig av.


Nej ta och köra till stallet kanske :)


17/7 -09

Idag har Myran fått nya skor. Så söt min lilla sötnos.
idag har hennes 3 karens dagar på avmaskningen gått också så ikväll får hon gå ut på gräs med Kalle Diran och Bounty :) Amanda ska följa med och hjälpa till. Hon är bra snäll hon. Åker från skultuna för att hjälpa mig:)

Red med Annika idag och ångrar inte en sekund att jag valde Myran! Helt underbar häst, helt såld redan.. Men ändå så ligger Lady där inne och skaver, Saknar dig min favorit häst. Vi ses i Nangijala!!

Får se vad som händer ikväll. Leka med Amanda iaf. Något kul hittar vi på. Annars åker vi väl bara runt och drygar som vanligt:) hahah Nej nu måste jag byta om!

14/7 -09

Idag åkte vi och hämtade Myran. Veterinären kom och skulle vaccinera, så jag frågade om hon inte kunde vet.besikta då istället för att komma ut lite senare. Gick aldelens utmärkt! Och hon gick igenom utan anmärkningar. Det enda va att hon inte blivit verkad på länge, och hon är öm fotad. Så ringde Fredrik "Gripen" som kommer och skor mitt troll  i morgon. Har ju henne på prov i 3 månader för att se om vi passar ihop och så vidare. Men kommer nog bli bra. Hon va lite nervös när vi lastade av men de kan man ju förstå. 5 främande människor tar en "hemifrån".. Hon gick dock in i boxen på en gång och tog de lugnt. Vart lite stressad ute i hagen. Men de va troligtvis för att hon inte såg Mio, när han väl kom så lugnade båda ner sig.. Efter ett tags gnäggande mot varandra, idioter:P! haha.


Ett misstag är vad du är.. Han sa tom. att du va hans STÖRSTA misstag någonsin. haha lyckat bruden, du förtjänar ju iaf dom fina ord killarna säger om dig bakom din rygg. Börjar nästan tycka synd om dig.. Nej föresten du har ju jobbat ganska hårt för de där, så du är nog lycklig ;) Skönt för dig! haha

13/7 -09

Stallet senare idag :) Sandra älsk ska rida bajs pappa på lektion. Blir säkert jätte bra. Kanska ska ta lite kort på blind arne och blind mille ;) hahaha. Du får mig på bra humör sandra :) Blir att troligtvis hämta myran i veckan. Vi ska ta henne på prov i 3 månader och sen se vad som händer. Om hon håller och så vidare. Borde inte vara något problem men vi märker väl. :) Sandra och jag pratade om att kansek dra en kryssning under hennes semester. Så vi får väl se hur de blir. Blir nog bra vilket vi väljer. Vi lär ju iaf ta tårta och 2 "bib" vin i tortuna snart, och kommer hem jätte sent haha precis som förra gången ;)  Det hejjar jag på. haha

 

Och juste flicka lilla. Du har inte en jävla chans. Och om jag aldrig tyckt om dig,? Beter man sig som du gör? Nej juste!  Så då förtjänar man inte min vänskap! Jag tänker då fan aldrig kolla åt ditt håll inte ens om jag inte får en ordentlig ursäkt. För du tycker säkert inte du gjort något fel? Är man så billig att man lägger sig på rygg och särar på benen så fort en kille kollar på en, då har man problem ;).. Och har man dina problem så förstår man troligtvis inte bättre än så. Stackars liten, tur han ska kolla sig iaf. För vem vet vilka smittor du har?! Orkar inte med dig. Känns så jävla bra att han sa som han sa. Hade inte kunna sagt de bättre själv..
Puss på dig, Du är inte värd ett skit i mina ögon :) USCH!!


11/7 -09

Skit dag!!

Ska rida lektion på Kalle vid 4, hoppas allt blir bättre då. Troligtvis inte. SKit!

10/7 -09

Jobbat sista dagen. Ganska skönt faktiskt.

Va ute i stallet med Amanda och red. Jag hade Kalle och hon Diran. Gick super! Fyfan vilka bästa hästar!

Har inte så mkt att säga tyvärr.. Vet bara att jag blir mer och mer säker. Måste bara hitta mig själv efter all skit sen är jag på till 100% finns ingen underbarare!

Nej gå och duscha kanske... O'hoj!!

9/7 -09

Jobbat min näst sista dag. Skönt som fan!

Va på körskolan idag. Gick jätte bra, fyfan va jag är bra! haha nej inte riktigt men vi kan ju låtsas:P haha.
Jag börjar få ordning på det där. Är fortfarande sjukt nervös innan. Fattar inte vad det är med mig. Lite små kul.

Åhh vad jag tycker om dig! Fattar inte är helt jävla såld. De är fan inge bra, Livet blir bara så jävla mycke mer komplicerat.. Jag vill de vet du,..

Myran kommer förmodligen hem i nästa veckan också. Ska bli kul. Orkar inte lyssna på vad andra säger om de förflutna vi kör nu. Japp så blir det!!

Tycker fortfarande inte om dig tjejen, så håll ditt fula tryne borta från mig. Innan jag drar bort allt skrot du satt dit. Ställ dig bredvid elementet, jag lovar du smälter ;) Nej nu ska vi inte berätta sanningen för folk som inte tål den. Ber så hemskt mycke om ursäkt.. Haha jo men visst ;)

6/7 -09

Power meet va i helgen. Skit kul! Dock så kommer jag aldrig komma på ideér som typ att gå från joberg till löga? vemfan kommer på de om inte jag.. Suck bli fan inte klok på mig själv;) haha.

Och man kan inte säga sådär över telefonen, jag blir ju helt chockad vet inte vad jag ska svara. Då släpper jag bara allt. Är inte helt funtad som jag ska, men försöker leva med det. :D Du vet vad jag vill, jag har sagt de förut. Sötis du vet!..

Nej åka mot stallet och rida tanten :)

2/7 -09

Så trött på jobbet just nu, SUCK! haha inte lätt..

Va ute i stallet idag, älskar de! Skrittade på min lilla tant som btw blivit spöad i hagen av bimbo.. Äckel häst.Sandra och Sanne red dressyr lektion. Så jag tog en skogstur för sånt avancerat orkar inte jag och Diran oss på.

Och jag orkar inte dig tjejen. Låt mig bara vara, ingen idé du kommer inte få något roligt ur mig. De enda du kan lyckas med är att jag skrattar dig i ansiktet, kul va? Nej juste så lägg ner.

I morron är de Power Meet för hela slanten, eller nej måste jobba först. Sen jävlar :D Fullt ös.
Sängen och min dejt kudden kallar.. ;)

BTW GRATTIS FRIDA :D :D älskar dig stumpan<3

1/7 -09

Just nu har Malin Wik kommit på att de är bäst såhär. Jag orkar inte diskutera. Har gjort de, och hon insåg att de va lite för tidigt för att hålla på så. Kan inte stoppa er sen, kan inte stoppa er nu. Men berätta inget för mig. Ha inte kontakt med mig iså fall. Jag orkar inte. Försöker gå vidare, har typ gjort de. Kommer bara ihåg allt bra. De va väldigt få stunder på slutet, men det va dom bästa!

Ska snart iväg till stallet. Mår lite dåligt idag. Började tänka på Lady och behöver min lilla vän Sandras axel att gråta mot. Hon va mitt liv, så nu då?Fan orkar inte alla motgångar. Jag brukar aldrig ge efter och sänka ig så lågt att jag nästan ger upp, men nu är livet fan inte lätt..

Hopp träning med sötis Bounty idag. Tjohej va de kommer gå.. Sanne som har henne egentligen har åkt av de senaste 3 hopptrningarna därför jag ska offras:P hahahah får väl se hur det går;)


RSS 2.0