30/6 -09

Jag har inget att säga, de kom som ett slag i ansiktet. De fattar du väl själv att jag inte tycker de är okej? Lägg ner förfan båda två, eller så erkänner ni. Blir så jävla trött på din fittiga stil. Trodde vi va kompisar, men nu jävlar kan du glömma mig. Snacka skit gör de. Ragga på honom gör de, de är slut ja. Men allvarligt du är en av mina tjejkompisar? Fyfan trodde jag inte om dig. Det som är värst är att ni säger två olika historier? Vem tror man på, kompisen eller ex;et? Honom i detta fall, ditt val. Hoppas du är nöjd bruden. Du kommer aldrig förlåtas..

Ja där gick ju mitt humör åt helvete iaf.. Fyfan för brudar..

Va på körskolan idag, ska åka med dom den 8/7.. Fyfan mår redan dåligt psykiskt:P hahahah

29/6 -09

Jobb jobb och åter jobb, börjar lessna nu. Men bara bita ihop den här och nästa vecka kvar sen jävlar är de slappa bort resten av sommaren, nästan?!

Red Diran idag, klarar mig inte utan djuren.. Men de gör så förbannat jävla ont att gå in i stallet och ALLA hennes saker är borta, de enda som är kvar är skylten ovanför boxdörren.. :'(
Nej livet är kämpigt just nu, men de som inte dödar härdar..

Va ute och övningskörde idag. Gick jätte bra tills allt äckel folk ska trycka en i arslet, stress apa som jag är får ju panik och vet inte om jag ska skratta, gråta, bromsa eller gasa.. De är jätte läskigt för jag ser ingenting annat än bilen i backspegeln. Fy! Ska iaf till körskolan i morron, stackars Bertil jag kommer ju ta livet av honom..

Och på onsdag så då ska jag hoppträna med Bounty:) Blir nog bra tror jag, haha sanne har ju åkt av de 2 senaste gångerna eller något, så lim i arselt och påläst tårtrecept så är jag fit for fight ;)

Power meet nu i veckan. Jobbar till fredag, sen är de in i dimman. Tjohej kommer ju inte vara nykter, Synd för dig va;)?

Nej fan hoppla in i duschen kanske.

28/6 -09

Varit Med Amanda, Karlsson och Kim hela helgen. Fint! Haft både roliga och lite irriterade stunder. Har iaf inte behövt lega hemma och tyckt synd om mig själv, de gillar vi!

Va i stallet med Sandra idag, red Diran. Gick hyfsat bra. hon är stel som en pinne osv, men de får man ju träna bort. Vartm som fan va de och jag höll på att dö halva jävla vägen av värme slag.. Usch..

Jobba i morron, ska göra allt för att glömma. Iaf just för tillfället. Saknar dig så att de gör ont älsklings Lady.. :'(

25/6 -09

Nu är hon uppe i det blå.. Allt hade gått lugnt och sansat. Kjell hade gett henne massa pussar från oss båda, sen va hon borta. Har väldigt blandade känslor. Är hur ledsen som helst, men ändå så jävla glad och lycklig. Är glad för jag vet att hon kommer ALDRIG mer ha ont. Jag är lycklig att jag fick chansen att träffa och lära känna den mest personliga häst man kan tänka sig. och jag är ledsen för att vi aldrig mer kommer ha sådär kul ihop igen, och för att jag känner mig ego och verkligen inte ville, även fast de va bäst för henne.

Har haft så jävla kul ihop, som när Cue attakerade Amanda, då sa jag på skoj Lady ta den fula ponnyn.. Och nog fan spöade hon den.
Eller när Sandra och jag va bakom Tibble åsen och vi travade helt okontrolerat fort, och när jag väl ringde kjell och berätta så sa han "Gick de fort :D? Hoppas du klockade".. Jo tjena höll i mig för kung och fosterland..
Hade hon varit människa, hade hon varit mig. Vi va nästan precis lika. Bara vissa personer dög. Vi tyckte bäst om varandra vi va lika jävla envisa och nog fan hade vi lika labilt humör. Nej hade du varit människa ängel, då hade du varit min syster..

Nu väntar jag på Katta, orkar inte vara hemma. Gräver bara ner mig i mitt lilla hål och gråter. Så ska vara med henne ikväll, blir skit bra!
Hörs kanske om någon dag, måste smälta allt det här..
Ni som vill något, ni kan förhoppningsvis mitt nummer..

24/6 -09

Trodde aldrig dagen skulle komma..
Helvetet började när jag åkte till stallet. Med gråten i halsen går jag in, lägger på ett smile och försöker bete mig. Men inerst inne vill jag bara gå och gräva ner mig. Efter lite prat och skratt så skulle jag hämta Lady. Rebecca frågade om hon skulle följa med, men jag ville gå själv!(tack ändå..)
Visslar och ropar på henne, hon lyfter huvudet och tok springer mot mig gnäggar som aldrig förr och är jätte ivrig. Tårarna bränner bakom ögonen, det gör ont att se en individ som inte vet om sitt förbestämda "öde"..
Tar in henne i stallet. Kan inte visa för henne att jag är jätte ledsen. Vi gör i ordning och drar ut och rider.
Hade pratat med Annika om att vi ville hoppa en sista gång, hade ingen annan chans än nu. Så hoppning fick de bli. Trotsallt det bästa hon vet. Gick skit bra, självklart eftersom de är det sista man vill, tror jag?! Efter ridningen mös vi massor i stallet. Klippte av lite man som jag har i en fläta. Moffade i henne morötter pussades MASSOR och självklart ska jag vara som en liten unge, och grät.. Annika och jag tog ut henne i hagen och grät ikapp.. Fan inte lätt, jag älskar hästen så jävla mycket. När hon dör, så dör en bit av mig. Jag saknade ihjäl mig när jag va på praktik i 5 veckor   vad ska jag då göra föralltid? Nej nu sitter jag och ränkar timmar igen.. Klockan är 01,15 vet att hon lastas vid 7.. 5timmar och 45 minuter kvar på världens bästa häst!! Nej nu kommer tårarna igen.

Kommer alltid älska dig!!
Lady Be Good<3

22/6 -09

Skit dag, Mobiläveln dog idag. Och då menar jag dog:P han på Elgiganten bara skrattade åt mig när jag fräste åt honom och sa att fanskapet va stendött:P Börjar tro jag har lite humör problem...

Igår sjönk du något otroligt i mina ögon. Den där vänskapen kan du ju köra upp någonstans där solen inte skiner, du är inte ens värd vatten.

Jobbet går jätte bra:) Massa söta små tanter, dock väldigt tråkigt och äckligt faktiskt. Haha synd att de är tystnadsplikt, hade kunna säga så mkt roligt så:)

Frida vad du än säger så måste man ju prata med dig, skiter i vilket men du är ändå ummer 1! Gör inget mot din vilja knasboll.

Nej fan.. Okej mjukbrallan, inge mera vin!

21/6 -09

Va ute och red Lady med Sandra och kalle, eller vi skrittade ut.

Har varit med Katta i helgen :) bästa på länge. Lagom full oh go i fredags;) haha lite tjatig bara:P

Har inte orken att skriva så mkt just nu, allt med Lady tar orken ur mig. Jobbet i morron..
Hade hoppats på att saker hade löst sig, vi märker väl, du vet vart jag står.

17/6 -09

Kollade när Sandra tränade idag. Skaplit sugen, men nej har ju ingen häst. hon hoppade en bana på drygt 1 meter:) Gick finemang.

Längtar till i morron och på fredag när ja ska få träffa min älsklings Katta:) Såååå himla kul ihop:)

NEj måste sova.. skriver bättre i morron.

16/5 -09

Igår fick jag en smäll i ansiktet.. Vi va hos veterinären allt såg bra ut, först.. Sen när vänster framknä och kota va bedövat, så va hon ännu haltare. Vi röntgade höger bakhas, och där fanns de. De där jävla spattet som kommer skicka min finaste till nangijala. Orkar verkligen inte. du va/är och kommer alltid vara mitt allt. Fan Lady, jag älskar dig<3

Och vad ska jag göra, orkar inte med att du driver. Jag tycker om dig fatta de! Lek inte bara..

Nej nu ska jag deppa vidare..

12/6 -09

Grattis Erik till sudenten:)

Igår va Equiterapueten ute hos Lady.. Fick inte riktigt de svar vi ville ha. hon är halt hela höger sida. Och ska till veterinären måndag morgon. får se vad som säg osv, men monica verkade inte så positiv till fortsatt hoppning- och hårde dressyrträning. Utan mer en "skogsmulle".. Får se, humöret är inte på topp.

Igår sov jag hos Katta:) Min bästa Katta, vad skulle jag göra utan dig? igår på balkongen så pratade vi om allt och de där jobbiga i magen som jag gått omkring med bara försvan, tack!!

Nej nu måste jag fixa i ordning mig, ska ju på student skiva. Sen till stallet.. Får se om jag kan hålla tillbaka tårarna idag..   Min bara min Lady<3

Sala..

Sitter vid Kattas mammas dator. Vi har varit ute och ridit Pojken och Jerry. Gick skit bra, pojken har blivit helt anorlunda sen linnea börjat rida honom. Helt lugn, både skritt och trav på lååånga tyglar. hon kansek vill fostra mitt monster lite också? haha.

Ska väl snart iväg och köpa oss någon mat. Hungrig som ett djur, sen får vi se vart bilen tar oss antar jag.

Jag känner mig så himla velig just nu, vad vill jag/vill jag inte. Hur känner jag och allasånna där skit frågor. Vet iaf att det vi pratade om igår är det bästa för mig. Så det tvekar jag inte på, tvekar bara på allt annat. Du kommer alltid vara nummer ett, det vet du!

Nej stressa stackars Katta som är inne i duschen kanske, :)

Haha och nu blev allt mega stort, får väl se hur inlägget blir orkar inte försöka fixa ngt. inte just nu iaf.. ;)


8/5 -09

Ska iväg och prov jobba på Fatburen idag. Blir nog jätte bra.

Och tack för att jag fick prata med dig i telen igår behövdes för bådas skull. Du vet att du är hela mitt liv, men de går inte längre. Vi får göra såhär. Vet att du klarar de du kan allt du vill! ge inte upp, tjejer kommer tjejer går...

Ska troligen förbi Katta i sala och sova inatt, förr måste plugga matte B i morron.. ojoj skola på sommarlovet.
Nej ska väl gå och fixa mig lite.. :)

7/6 -09

Vart ska jag börja.. Gjort bort mig så totalt, sabbade för mig själv. Finns ingen återvändo saker som händer är väl meningen att de ska hända? Jag tror iaf att saker händer av en anledning. Berättade sanningne helvetet brakade lös, massa skrik och gråt senare va de bra. Ett tag iaf, sen började nästa helvete.. Orkar inte med allt längre. Är helt tom på allt, fullt medveten om vad jag håller på med, men orkar faktiskt inte bry mig. De jag har pratat med är dom jag tycker mest om. Eller inte riktigt, vissa KAN jag inte prata med om denna sak. Faaan, hatar de! Varför vet jag inte vad jag känner och vill? Är helt jävla snurrig i huvet.. Faaan..

Red CR lektion igår med Lady, gick jätte bra. Hon är bra hon min älskling. Vi diskuterade dock en jävla massa om att hon är häst och faktiskt har 4 ben av en anledning. Jag tycker hon ska använda alla, de gör inte hon. haha hon hade varit precis som jag om hon varit människa. Snäll när folk är snälla mot henne, men fyfan om man säger åt henne, shit ögonen blir nästan helt svarta och hon gör ALLT för att skicka av en, eller iaf skrämma skiten ur en. Synd för henne att jag lärt mig att hon bara fejkar. Så när hon ställer sig mot mig numera blir jag bara förbannad, och skriker på henne och självklart gör hon mer för att jävlas... Och där står vi tills någon ger sig, vilket brukar ta ett tag:P MEn älskar henne över allt annat iaf! Bästa personligheten man kan tänka sig, love it!

Va med Diran på utställning idag, hon vann Veteran klassen bland stona:) Riktigt fin tjej, 24 år och fräsch som ahh en unghäst. Lite skavanker här och där men vem skulle inte ha de?

Nej snart blir det tillbaka till stallet och rida med sandra och Kalle:) Hon och jag tränade i onsdags, och då hoppade vi lite drygt 1.10:) Duktiga hästar är vad vi har. Träninge gör Jenny på onsdag, Equieterapueten på torsdag. Ojoj, fullbokad ;)
Nej äta lite mat och rida snart kanske:)

3/6 -09

Skriver i från skolans datorer som gett upp och tagit sommarlov, så enter funkar inte!! :PTräna Lady lite idag med Sandra och Kalle. Och vår coach Annika ska vara me. Fan inget hade funkat utan all hennes tid och hjälp, stooora tack! Igår red vi lite på volten. Gick skit bra, hon går så himla bra på det raka bettet. Sandra fick prova och sa att det va en jätte skillnad. :) hon börjar bli fin min sessa. Idag i skolan så va det fotboll, lärare - studenter. Slutade med att lärarna vann med 3 - 0. suck.. men bra kämpat iaf:) Senare så kommer Rasmus och hämtar mig och Annika från skolan sköönt:) Och jag orkar inte med dig förtillfället, du ställer aldelens för höga krav på en om man ska vara din kompis. Fattar inte, du lägger dig i när man står och pratar med andra. Och du vill att man ALLTID ska ställa upp för just dig. Det ska inte finnas några andra i mitt liv. Bara för att du inte har några andra kompisar?? Åhhh orkar inte med dig just nu.

1/6 -09

Haft en skit trevlig helg:) Sandra och jag tog ut hgästarna och knäppte lite kort på dom. Jätte fina bilder blev det:)

På torsdag blir det sommarlov:)  Och det blir troligen även hoppträning på Dräggesta. den 10/6 är de ny Pay and Jump på Volten:) Fyfan va sköönt med lov.! Nej nu ska jag gå och dricka lite vatten och kolla tv:)  

RSS 2.0