29/9 -09

Det finns en person jag älskar, och de är du!
Det finns en person jag skulle kunna dö för, och de är du!
Det finns en person jag vill dela resten av mitt liv med, oh de är du rasmus.

Du är det absolut bästa som har hänt mig, inte en dag utan dig igen! Mår bara skit då.
Vi föralltid min,bara min<3




Rasmus Erik Borg, Jag älskar dig. Då nu och föralltid<3

27/9 -09

Ett tag sen jag skrev,, men har varit på praktik i 6veckor så har inte haft tid:P Har varit på Västerbo Stuteri utanför Heby, och de har varit hur kul som helst! Skulle jag få chansen hade jag inte tvekat att göra om de igen.
De har varit långa men lärorika och roliga dagar. Alla som kan, tycker jag ska åka dit och träffa ett härligt gäng och få se massa fina hästar. :)

Och nu är det bestämt att Myran kommer bli min från och med November:) Så letar med ljus och lyckta efter någon som kan och vill hjälpa mig några dagar i veckan. För jag kommer inte hinna ha henne själv oh gå i skolan och plugga och allt annat man gör utan att vara i stallet:P haha.

Watch My Back, "Myran"

 

Idag ska jag förbi stallet, har både middags och kvällsfodringen och sen så ska jag till farmor och äta mat med kusinerna:) Mysigt oh träffa dom såhär en söndag;) hehe

Nej ta sig i kragen och göra något kanske:)

5/9 -09

Idag vart de up tidigt.. puuh! Klockan stog på 06.30 så jag skulle hinna äta frukost osv innan jag skulle till stallet för Myran skulle skos. Blev det så? Nej.. Vaknade av att pappa ringde 20 i 8. Stressade mig ut till stallet sprang ut til hagen, skönt att man har världens bästa häst som kommer när man ropar för annars så hade de inte funkat. haha uppfostrad mitt troll, lita iaf;)

Sen bar de av till rocklunda för att koll tävlingarna:) Jag och Emelie. Kul att träffa alla gamla goda igen. :)

Eter Rocklunda blev de ut till dingtuna för att kolla älsklings match. Kände att jag kunde komma dit frivilligt så han  blir lite glad på mig. Hn är trots allt ganska snäll och är med mig i stallet typ hela tiden. Så snäll så:)

Har nyss vari chaufför till mina päron, ska tydligen hämta dom ikväll/natt.. kul! eller ja jag lär ju få köra igen lite, haha 18 år är en lång tid:P!

Nej nu ska ja kila och mysa sönder Rasmus:)


2/9 -09

Idag har jag klarat mitt körkort:D Hur glad som helst:D

Nu ska jag ner på banken och äta lunch med farmor:) Hörs mera senare:D

Tjingeling:)

RSS 2.0