30/8 -09

Nu sitter jag här kollar på tv och har chewbaka hängandes på mig:D hahah Annica fattar;)
Vad somän sägs så är han bäst:) Kollade Kenny Starfighter igår. sjukt rolig film:D

Nej måste hem oh prta lite med Mami och Papi och sen örbi stallet innan ag åker tillbaka till heby, för att vara utan älskling en hel vecka till:(..

När jag va på Konrad i helgen så träffade jag Malin Eriksson:) Hur kul som helst, då jag inte sett henne på hela sommaren:)

Nej fan ta tag i sitt liv och göra något vettigt;)



Ett tomrum som aldrig komer fyllas.. Lady Be Good<3






Mys<3

Kollat film och så med älskling ikväll:) Bästa som finns. Nej det bästa är att du är min bra min, kommer inte lämna dig igen! mitt största misstag och man lär sig ju som sagt av misstagen man gör här i livet.
'cause hey you made it youre the worlds greatest<3

Nej ta och dejta kudden och mysa satan med min babe kanske:) röstar jag för iaf;) haha
Se yaaa!

...

Händer senare ikväll då? hmm, vi får se vart benen bär helt enkelt:D

Måste ut till Myran och fixa lite. Så rasmus kan ju ta och pallra sig hem så han kan köra mig:D haha hon ska stå inne i natt så mycke som ska fixas..

Kollade runt lite.. http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM  Är trött på allt MJ snack osv. Hade de varit någon annan låt hade jag gillat de, men även om jag tycker de är lite halv fränt så måste jag säga att jag fattar inte hur folk orkar:P haha Negavtiva Malin ohja:D!

Nej ringa och tjata lite på karljäveln, som jag älskar över väldigt mycka annat! <3

29/8 -09

Varit på Västerbo 2 veckor nu:) Trivs som fisken i vattnet,nästan bara trevliga människor. Roliga och personliga hästar. Min favorit är helt klart "Musse" eller Mustang Pierji. Fux hingst.Världens snällaste. Och, mamma vilken snygging,.


 Mustang Pierji
Har ingen bra bild på honom, men de är en häst man ska se IRL. Den som inte blir helt såld är inte helt funtad.. ;)

På praktiken har jag kört massa häst, varit på trav, ja allt möjligt skojsigt:) Dagarna bara flyger iväg. Börjar 7 och slutar runt 5. Sen är de i princip bara äta och sova. Haha men skulle faktiskt kunna jobba såhär:)

Känner att de här kommer bli ett häst inlägg..
För när jag sitter här och tänker, kollar igenom mina bilder osv. Så kan jag inte hålla tårarna inne. För min absoluta favorit finns där på ungefär 3000 bilder. de har gått 2 månader och 4 dagar sen vi tog bort dig.. Och de har fan varit de jobbiaste i mitt liv. Du va/är mitt allt.
Lady Be Good mitt hjärta kommer alltid ha ett tomrum efter dig. Min finaste finaste. Finns ingen bättre. Alltid nummer ett, om jag bara kunde spola tillbaka tiden och få en vecka till me dig. Bara få flyga fram över stubben i galopp sådär som bara vi kunde. Hoppa över stockar stenar och inte minst hinder. Gå vilse i skogen, bli jätte rädda för vägskyltar får bilar traktorer ja allt. Sådär som bara vi kunde.. När vi lekte jaga i hagen, och du vart förbannad för att jag faktiskt fick tag i dig. När du visade Amanda att du faktiskt fattade va vi människor vill, och attakerade Cue när jag bad dig. När vi va på uteritt med Sandra och kalle och ni drog järnet bakom hälla åsen.. Sandra och jag visste inte om vi skulle skratta eller gråta. Men när ni väl lugnade ner er kunde vi inte mer an skratta för vi älskade de precis lika mycke som ni gjorde.
Glömmer aldrig sista kvällen när jag släppte dig i hagen och du va jätte glad för att få komme ut och sprang som en vettvilling. Men när jag visslade och ropade på dig höjde du ditt huvud och kom springande och gnäggande i mot mig. De skar i hjärtat men ändå inte. För visste och vet att du inte lider mer nu älskling. Du har de bra, även om livet här är ett helvete utan dig! 
Klart jag tycker om Myran också! Men Lady va alltid min prinsessa. Myran kom in i rätt tid i mitt liv. Hade jag inte fått henne när jag fick så hade jag inte fortsatt jag hade lagt av. De vet jag, för allt va så nära. 
Nej nu får jag sluta leva i de gamla. Och ta hand om mitt liv och de jag verkligen älskar. 


Mina bara mina finaste änglar :) Sviker er aldrig<3

 Lady Be Good<3   Watch My Back "Myran"<3



 




<3

Jag älskar dig!
Så skönt at vi verkligen är så nära varandra igen efter allt skit alla misstag vi gjort och alla knäppa människor vi mött!! Antligen är de som de ska vara Malin + Rasmus. När allt va som värst lyssnade jag på "vår" låt.. De finns en mening i den som verkligen stämmer in så jävla bra.. Trust your heart, let faith decide. De gjorde vi båda, och jag tror de va de som gjorde att de blev som de ska igen. Är inte hel utan dig, och vet att du inte är hel utan mig. Märktes väldigt mycke på just ditt beteende och val av misstag. Precis som de märktes på mitt.
Men man ska lämna de gamla åt döden, så de nya får plats att gro. Precis så är de med våran kärlek till varandra. Den växer sig starkare dag för ag. Och är så jävla glad att jag har världens underbaraste vid min sida! Man kan inte hitta en bättre pojkvän än dig hjärtat, och du är min bara min:) Du förstår nog inte hur jävla bra det känns att kunna säga så. Att få vakna av att du pussar en i pannan, och somna i din varma famn. Finns inget bättre. Du behöver inte mer än kolla på mig för att se om något är fel eller om något är bra. Du tröstar genom att bara vara där och hålla om mig. Du behöver inte säga någonting, utan när jag är ledsen och du bara håller om mig så släpper allt. Kan inte beskriva, de är dig jag vill vara med! De är såhär de ska vara! Fyfan va jag är kär i dig!
Jag hoppar på föralltid:)
Älskar dig sjukt jävla mycke, Rasmus Erik Borg<3


20/8 -09

Jag klarade min uppkörning idag:D Yeeey Me! Ska bara klara den där teorin med ska inte vara något problem:)

Ska förbi stallet med Sandra en sväng mys:)

Nu ska jag gå och mysa med älsk. för han är sjuk och börjar bli irriterad på att jag sitter här vid datorn, haha:D
Hörs senare:) O´hoj!

19/8 -09

Varit på praktiken idag igen:) Gått hur bra som helst och varit helt galet kul! kört och ridit hela dagen nästan:) KAn de bli bättre för en hästtjej, nej!

Nu är jag hemma och ska mysa med min älskling, som är sjukling:) haha jag har visst smittat av mip, ops! Han sitter brediv och verkar jätte irriterad:D haha puss på dig Ramsus;)

Nej, hitta på något vettigt kanske:)

18/8 -09..

Snart ska jag tillbaka till Västerbo. Lite segt men ändå kul.
Kommer sakna min älskling så jävla mycke! Helt sjukt hur snabbt man bli beroende av att sova bredvid någon. att få känna värmen av en annan människa och verkligen känna sig trygg. Och att vakna bredvid den men verkligen älskar mest i hela världen slår allt! Bara få hålla om och pussa i nacken höra dom tugna andetagen och sen när man slagit liv i personen få kolla in i de finaste blåa ögonen man kan tänka sig! Rasmus jag älskar dig bara dig, Du och jag mot världen. Finn bara en du, och du är min. Glöm att jag delar med mig! Där är jag så äckligt EGO att de finns nnog ingen värre än mig. Han är min älskling mitt allt. Våra minnen, våra bra och dåliga dagar! Inget slår oss!
Jag älskar dig, 12 bokstäver och kunde inte säga de bättre än så!<3

18/8 -09

Igår hade jag super kul på praktiken. Började med att jag kom ut i stallet och fick börja prata med tjejen jag skulle jobba med, hon hette vivviane? iaf något i den stilen. Hon frågade om jag kunde köra. Och de kan jag väl sa jag. Hennes svar blev, bra vi har nästan alla hästar att köra idag så då går ju de här fort och bra ju.
Det började med en motionsrunda med Västerbo GoGoGo. Hon va ett två årigt sto. Jätte mysig häst.
Sen blev det frukost. Efter Frukosten skulle jag köra Nadia Di Quattro, eller Nadia som hon bara kallas. Ett snabbjobb, hon är också två år:) Det gick jätte bra. Och efter de så fick jag köra Västerbo MorronZoo, Titti,Gert och Rogers häst:) Han va super kul att köra. De gick fortfort och stark som f*n va han,.. Haha men har nog inte kört roligare häst. Taggade till tusen och sen swichhh så va vi flera längder före dom andra. Mycke kul:)

Nu sitter jag är med älsklingen. Mysigt:) Världens bästa är vad du är! Med dig är jag hel, älskling du är mitt allt! Så skönt att du är min bara min<3

Oh, juste!
Shit happens, things go wrong..
But be happy life goes on :)
Sug på den ni;) haha  Saknar min Katta, Bara hon som förstår sig på miig när jag är på dehär humöret.. Du är saknad hjärtat!





12/8 -09

Hopptränat på dräggesta med Kalle idag. Gick fin fint:) Han va så duktig så. Hoppade en 5½, en doggleg och en 3 komb först 3 galopp språng sen 4. Hel nöjd faktiskt.

Varit på körskolan idag. Gått super bra de med. Åke som jag kör med säger att jag kör säkert och uppmärksamt. Så de här körkortet kommer inte bli något problem. :) Risk 1 och risk 2 i morron.

Nej nu ska jag gå och mysa sönder med min älskling.:)
Älskar dig sjukt mycke Rasmus Erik Borg. Så jävla glad att de är vi igen. Ingenting kommer kunna förstöra mellan oss nu. Vi har haft all skit, de kommer bli bra till 110%. För de är dig jag lever för. Så jävla bäst att somna vid din sida, och vakna med din arm om mig och känna dina andetag i nacken. Du är det bästa jag har! <3 

10/8 -09

Nyss varit på körskolan:) Nu flyter allt på jätte bra och ahh är faktiskt stolt över mig själv;) haha.

Har varit med sötis i helgen, Haft det super som vanligt:) Vi är oslagbara så är det bara!

Jag och annica har hunnit med att bli lite osams, eller jag fick sne fylla och va osams:P Förlåt för de hjärtat! Inte menat att du skulle hem med honom, utan att han skulle fixa hem dig! hahah att allt kan bli så fel;)

Och om jag får veta att folk ljuger om mig.. Då behöver jag inte vara trevlig. Du som gjort bort dig bruden inte jag :) Din vänskap kan du stoppa upp där solen inte skiner, för jag klarar mig utan lögnare och falska jävla människor. Som inte törs stå för vad dom tycker och säger, du har tyvärr mött mig och jag backar inte. Kommer alltid stå för vad jag tycker och säger! Tål du de inte? Synd för dig, inte mitt problem :) 

4/8 -09..

Snart blir de restaurang och lite öl:) Har redan korkat upp:)

Min mobil är upplåst nu igen:) Har saknat den hur mycke som helst faktiskt:) ¨
Nej ta och göra sig i ordning lite kanske:)

Nu kan jag iaf säga bara skriva om ni vill;) eller ringa vettja:D Min mobil lever igen:D Wihoow<3

4/8 -09

Har lyckats låsa min telefon. Fel pinkod 3 ggr:P Så kan inte använda den fören jag kommer hem :P så ingen idé att ens försöka ringe mig eller så ;) haha.

Jag pappa och johan droh ut på en krog här i falkenberg igår. Och vem fick betala:P? Jo jag! Haha vilka små snyltare;) haha.

Vill bara hem till min mys nu:) finns inget bättre an bara ligga i soffan och kolla film med dig älskling! Jag älskar dig! Så är det bara<3

3/8 -09

I inlägget innan har jag inte pratat om personer man kanske tror. Skenet bedrar, men om jag märker att en människa verkligen ångrar sig och faktiskt vill prata med mig är jag inte omöjlig. Kommer dock inte fler chanser. Jag kan förlåta och gå vidare. Tycker absolut vi ska prata som kompisar, känns ganska onödigt att vi skulle prata som vi gjorde sist och förlät varandra. Iaf enligt mig! Vet inte vad du tycker och känner. Men de är vart jag står. Du kan mitt nummer om du inte förstår vad jag menar. Allt de här känns som ett stort jävla missförstånd, Ber om ursäkt för de!

Falkenberg är helt okej :) Har ganska kul idag skulle vi ha åkt till Ullared. Men haha efter att ha letet parkering i typ 1 timme sket vi i de:P Då drog vi och fikade vad havet:) Så mysigt så. 

Och jag tycker om dig. Så är de, är mer och mer säker på att allt den här skiten som hänr oss båda i sommar har fått oss inse att de ska vara vi. klarar mig inte utan dig. Du har mitt hjärta! Älskar dig det gör jag verkligen! Finns inget bättre än oss.  


2/8 -09

Är i Falkenberg nu. Har sovit hela vägen hit. och ja har nyss fåt mat och så iaf:) I morron ska vi förbi Carlsberg och kolla när dom gör öl:) ganska så skoj faktiskt,.

Och även fast jag är borta så vet du vad som gäller slyna! ett ord till honom och du är död.. Jag får ändå som jag vill. För de är mig han älskar, och ditt lilla "ja jag tyckte om honom" Fick honom bra äcklad!! hahahahah:D

nu är det inte långt till halkan. Börjar fundera på om de här verkligen kommer gå:P jo fan jag kan bara jag vill:D

1/8 -09

I morron blir det Falkenberg:) Kommer hem på onsdag igen.
SKa blir rikigt kul.. Mobilen är med:)

Har inte haft tid att blogga, men har inte tid just nu heller:P haha. Tar allt lite kortfattat någon dag när jag kan ta mig tid. För det är mycke just nu:P

RSS 2.0