Massa Mys:)

Sitter med katten i soffan och myser. han har haft lite spel och sprungit omkring som jag vet inte vad. men nu ligger han tryckt i mot mig och spinner, så mysigt så:) Älskling är som vanligt klistrad vid tv spelet:) Men älskar dig iaf.

Har varit ute hos jojo idag, de va helt okej:) Sofia har myran:) I morron kommer malin och skor om henne, behövs verkligen!

annars har de inte hänt så mycke, hade sjukt kul igår, hoppas på lika kul ikväll:)

Hörs då:)

Tagga!

Nu sitter vi och taggar till krgen:D kommer bli bäst! yeey häll i er, snart kommer vi och gör stan osäker:D

Hörs i morron, dröm sött om mig;)

Grattis kusin:)

19 feta:)

Dit oh gratta Erik, sen blir de hem och börja förkröka för ikväll blire krogen:)

Haha otroligt söt bild från min 18 års dag, nyktert! ;)

Minnen <3

Finns några dagar jag aldrig kommer glömma...

Den ena är den 17 november 07..
Efter att ha pratat i ungefär en månads tid så skulle vi ses. Jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv. Jag har ändå ganska lätt för att bli nevös, sådär bra nervös. Men då höll jag på att spy.. Pappa frågade om jag ville ha skjuts, för jag kan inte riktigt de där med buss osv inte min grej.. Pappa kör:) Väl framme så liksom blir jag helt konstig. Får iaf en hej kram, sen går vi och kollar lite på tv där uppe. Du sätter dig i soffan och jag på andra kanten.. Efter ett tag går vi ner på ditt rum, för din mamma och svenne ska komma hem och få gäster. följer snällt med. Sätter oss och börjar prata. Du va lika lätt att prata med i verkligheten som på sms. Vi satt oss och mös i soffan, efter ett tag kommer svenne ner och ser skit glad ut. Han springer in i skafferiet och tar fram en råttjävel, och dinglar den framför ögonen på mig. Haha nu i efterhand så va de ju skit kul. Men då trodde jag han va ett psykfall:P
Sen börjar din mamma och hennes kompis tjata om att vi ska komma upp och äta. men jag va inte så jävla sugen på de första gången jag va hemma hos dig. Så vi mös hela kvällen nere i soffan. Och jag han inte mer än sätta mig i  bilen, för pappa hämtade;) Så fick aj gett supegulligt sms, och så bestämde vi oss för att träffas igen, :)
Det är snart två år sen den dagen, och jag tycker bara om dig mer och mer för varje dag. Finns ingen mer speciell än du. Du är den som ger mitt liv betydelse!
Älskar varje steg varje andetag du gör, Vi föralltid. :) Finns ingen som kan ändra på de!

Rasmus Erik Borg
v
Malin Anna Sofia Wik


För de är så det alltid har varit, och alltid ska vara!
Du har mitt hjärta i dina händer<3

28/10 -09

Har varit i stalletoch hjälpt Sandra köra Kalle:)

Nu sitter jag hä med en galen kattunge, någon som vill låna en dag eller två? nej tänkte väl de:P haha

Snart komer Rasmus hem också:) Han åkte ner en snabbis på stan efter han slutat jobba för att kolla med Blue Bird om hur mycke de skulle kosta att tattuera sig:) Kommer bli skit bra tror jag:) Inte massa jävla stjärnor, konstiga gubbar, fula mönster osv utan en text:) Och de han har förklarat så kommer den bli grymt bra:) Så länge jag får följa med och se honom lida;) Haha de är ju halva nöjet:D

Nej ta och leka av katten lite bus och vänta på älskling så vi kan hitta på något sen:)

Hörs helt enkelt senare:)

27/10 -09..

Va med johanna idag:) Trevligt att kunna prata och bra vara:) Åkte förbi stallet en svänga innan hon skulle ner på Cubus med Ella. Mycke skratt och prat, Tycker vi om!

Sen när älskling kom hem efter sin romantiska middag med Hubbe så satt vi oss i soffan och pratade och mös massor:) Tihii du är det bästa, kan inte berskriva med ord hur bra de känns när du berättar allt:) Skulle göra allt för dig och det vet du:) Du är verkligen mitt allt!

Och i morron är jag stall ledig för Sofia ska ha Myran, skönt:) Sandra är ledig också:D Så vi skulle nog ses ett tag, kommer bli hur kul som helst:D Det är en tjej som jag inte skulle byta bort mot någonting, utn henne i stallet hade jag fan slutat med hästar, för vi har så himla kul. You're the best hun!

Nej ska gå oh dejta kudde:)


27/10 -09

Nu är allt bokat och betalt:)
Jag Michaela Ida och Rebecca. Kommer bli hur kul som helst:)

Nu väntar jag på att johanna ska rida klart sin lilla ponny och komma och leka med mig:D

Och jag har världens bästa pojkvän:) Finns ingen underbarare än du:) Så jävla gulliga sms man får när man vaknar:) Du är verkligen de bästa! Ingen av ossklarar sig utanvarandra, som vi kom fram till:) Och så jävla gladär jag för de, för du är helt klart mitt liv:)

Rasmus Erik Borg, du är mitt liv, nu och föralltid<3



9/12 -07 Bästa dagen i mitt liv, Te Quiero<3


26/10 -09

Höstlov:) Helt klart efterlängtat.

Har varit hos myran tidigare idag, så hon är fixad och klar. Skönt:)
Nu måste jag nog ta tag i lägenheten som ser ut som andra välrdskriget, haha. Disk i hela köket, kläder högt och lågt. Ja fyfan har lite att göra. hehe.

Senare idag ska jag åka till Sala och hämta kryssningebiljetterna:) Nice! Kommer bli sjukt kul. Och eftersom vi är lite bättre så beställdes en A-hytt, för 4 pres. dessutom;) Hell yeah!
Nej nu ska jag inte dra ut på plågandet mer.. Suck.. Städningen here i come!
Önska mig lycka till;) haha

24/10 -09

Taggar för kogen:D Sitter hä med min mega grogg:) Kan nte bli bättre;)

jag och älskling ska ner på stan och träffa teddy anna och ronny:)

Se yaaaa


22/10 -09

Sjukt tårkigt i skolan, men snart lov:)

Aquino mår jätte bra och jag bara älskar den lilla krabaten. Igår kom han inte och la sig på en gång utan kom erfter ett tag, och de va helt tomt i sängen, även om älsklingen va där och mös såklart:)

Undrar vad som händer i helgen, Vill festa lite:) Men har två hästar lördag/söndag så vi får se, men borde inte vara någon omöjlighet.

Tog skolkort idag suck.. Men det blev helt okej iaf Nästan bara jag och emma som inte hade svart på oss. Så vi syns ju iaf! Haha

Nej ta och ränka lite efterlängtad matte-B. Men de går ju fan bra:) Jag är helt klart bäst:D yeey!

Sen ikväll så ska jag mysa sönder min babe, för är sjukt myssugen:)



Aquino :)<3

17/10 -09

Har inte så mkt tid att blogga och så. Men,

Fick hem Aquino i torsdags, hur söt som helst  den lilla kissen:)Han ligger i sängen och sover med oss och bara myser:) Hanär precis som en liten bebis. Spriner och möter en när man kommer hem, och kryper upp i knät om man kollar tv, me like!:)

Idag ska jag Sandra och Sofia ut oh rida. Ska blir kul att rida tanten igen, de va väldigt länge sen nu.. :/
Kommer nog gå jätte bra om bara vädret vill ge med sig, Blåst+varmblod= Bomull i öronen, eller en sjujävla okontrolerad ritt:P hehe bara att välja;) Myris har hft lite ont i ryggen, men det beror nog på kylan, suck. Vill ju inte lägga på termotäcke redan, men märker väl hur jg ska göra. hon kan ju inte gå runt och få ont för att täcket ärför tunt.. Fast hon har ju hur mycke päls som helst.. Aja, jag märker väl:P

Igår va Agnes, Johnny, Loppan, Madde, Maria, Johan och Johanna över, vi åt tacos och hade det mysigt:) Blev lite dricka senare under kvällen, hahah men de är ju så de ska vara:)

Och jag blir så jävla trött på allt skitsnack.. Du är patetisk, thats It! De enda jag säger är sanningen och vad jag verkligen tycker om dig. Tål man de inte så snacka inte massa skit? Jag är inte den som backar för att en ful brudjävel kommer och snackar massa skit:) Som jag sa, med din attityd och förjäviga utseende kommer du aldrig hitta någon, stäng igen både käften oh benen så blir dom flesta glada och lyckliga:) Orkar inte med att få höra mya saker som du har sagt till folk varenda dag.. Du såg ju själv hur lätt jag fick tillbaka honom, han vill inte ha dig, oh vill ännu mindre ha någonting med dig att göra. Han har seriöst sagt att du gärna får hoppa, och om du tvekar puttar han dig, han hatar dig.. De måste ju kännas jävligt bra;) Skönt att slippa dig och ditt tragiska liv, från och med nu:)

Haha nu springer Aquino på breställ genom hela lägenheten, och Niklas ligger och garvar på golvet. Så söta:)

Nej nu ska jag ringa älskling och be honom komma hem, så är de när pojkar ska mecka ljud i bilar:P hahah suck! Men älskar dig mest iaf:)<3

8/10 -09

Yeey vi fick honom!:) Världens sötaste lilla skrutt bebis:) Nu är jag såå glad:)

Nej måste plugga vidare på datorn;) Hörs sen!


7/10 -09

I helgen kommer en som heter Sofia och provrider myran, hon ska kanske börja som medryttare så hoppas de går bra:)

Orkar inte med allas skitsnack.. Vet inte vem jag ska lita på längre. Orkar inte bråka med folk. Jag vill inte vara osams med någon, men vill folk vara osams med mig så fine:) Jag har iaf försökt.
Blir nog troligtvis förfest, bowling och sen krogen på fredag, me like!:)

Nej nu ska jag gå och mysa sönder min favorit Rasmus:)

Tjingeling!


RSS 2.0