30/5 -09

Igår va vi bara hemma hos Annika. Åkte hem runt 5 tiden i morse. Lagom full och go:)

Ikväll så ska familjen förbi Farmor på middag. Får se när vi är klara där i från. för sen kansek jag och Sandra ska ut till stallet.

Nej men nu ska jag vila lite. Skapligt trött.. :) 

29/5 -09

Tävling i onsdags gick helt ok för att vara första gången. 0 i 60 cm, och ett stopp i 80.. Mitt fel, drev som fan på oxern innan då den va skit äcklig på framhoppningen, när vi kom över utan tjaffs så slappnade jag av! Stort misstag! Ok är vi klara tänkte Lady och gjorde en fin lite sväng runt om hindret. Haha red mot det igen och hon hoppade resten av banan galant! Duktig tjej:)Bilder kommer. Hon har dock fått blivit lite ouppfostrad medans jag varit borta. Och nu mera så är bakbens dans inget ovanligt på våra ridturer. Tur att hon gar balansen och bara ställer sig för att testa, det är inte längre någon panik resning, skönt! Har dock börjat få ganska mycket imot folk i stallet, men det är bara att le och se glad ut. Alla hästar är ju inte under mitt ansvar och behandlar ägarna dom fel så är det upp till dom, svårt att låta bli att på peka men måste. För min egen skull. Lady ska börja gå ute om nätterna nu, så slipper mocka:) De är det bästa med sommaren tycker jag, man kan komma ut vid 8 till stallet rida och pyssla åka där i från vid halv 11 och solen är fortfarande uppe, nice! Har inte haft tid att blogga på ett tag då jag haft mycket träning med hästen och annat att göra helt enkelt. Ikväll blir det iaf för kaka och mat hemma hos Annika i Tortuna och sen när Sandra och jag är lagom på lyset så ska vi tvinga med Hanna och Annika på festen i stallet:) Blir toppen bra tror jag. Nu är det en vecka sen jag åkte från Pepino och jag saknar det, big time! Känns så konstigt att inte få vara med och hjälpa till längre, men vi får hoppas på att vi ses i September på Strömsholm :) Och idag har det varit den mest ovärda skoldagen på länge. På schemat gick vi till lunch. Men nej, våran UF(ungt företagande) föreläsning varade ungefär 50 min, helt ovärt! Ska nog ha Ponnytrav "ridläger" eller vad man nu kan kalla det för som projektarbete. Det är iaf jag och Carro som ska vara tillsammans hoppas på Rebecca och Camilla också, då fler idéer är bra. Men vi får se vad dom tycker om det:) Nej nu ska jag sitta och stirra på klockan tills det blir lunch, så jag kan ta bussen hem:P Bara 3 dagar kvar i skolan nu innan miott sista sommarlov ever, usch!

... 25/5 -09

Gick bra att hoppträna idag. Hoppade bara ungefär 90, men eftersom de är "tävling" på onsdag så räckte det gott och väl :) Allt gick super förutom att jag ska köpa enn rakt tränsbett i morgon för hon går mycket bättre på det i dressyren. Sen skulle jag faktiskt vilja ha ett nytt träns:)

När jag skulle släppa ut henne i hagen igen, så ställer hon sig mot mig, de kräket.. Märks att hon fått göra som hon velat de 5 veckor jag va borta.. Men men nu ska det bli ändring på de :)

25/5 -09

Idag skulle jag egentligen ha åkt på anställningsmöte. Men åker och hopptränar med Sandra istället:) och tar anställningsmötet på onsdag klockan 4.. kommer bli lite stressigt..
Men har ju som sagt Annika och Sandra till hjälp:)

Just nu kollar jag och lille bror på The Fast And The Furious.(stavning?) Shit va snygg Vin Diesel är! Haha den du Sandra;) Han är min:D! haha

Nej nu ska jag väl kolla vidare, ska be Annika ta lite kort när vi tränar idag. så dom kommer väl så såning om:)

24/5 -09

Idag åkte pappa jag och Rasmus till Elgiganten då min mo bil varit på reklamation i 8 veckor.. När vi kommer dit så är det lite strul med datorerna, dom säger att vi redan hämtat mobilen fast vi inte har de. Men får iaf ett tillgodo kvitto och får gå in och välja en ny mobil. Jag ville ha en ny Sony Ericsson, men han i butiken sa att de va ingen bra idé då de är flest av sony mobilen inne på lagning hela tiden.. Han tyckte jag skulle välja en Nokia, Lg eller Samsung. Pratade vidare lite och frågade vad han hade för tele, och kom fram till att jag skulle ha samma som honom. En Nokia 5800, med blå kant ;) 
Senare idag ska Pappa jag och Sandra ut och rida. Pappa fick låna Diran av Annika. blir nog skit bra de:) Lady testade mig ganska mkt igår, blev liten runda i skogen och lite hoppning på padocken. hoppade kanske bara 1 m. Hon blev "rädd" och hoppade omkring för en sten, en skottkärra och en typ skopa som traktorerna plockar upp sten från gärdet med.. Knäppa lilla hästen. Hon och Windy går ute på nätterna nu, så slipper mocka osv:) Skapligt skönt. Nej man kanske ska ta och käka lite lunch.

23/5 -09

Hemma nu från Helsingborg. Varit dom bästa veckorna i mitt liv! Och kan säga att skulle jag ha ett PRE sto och skulle ta föl på henne, skulle inte tveka på att åka ände ner dit.. Kolla in deras hemsida.. www.pepinopre.com Underbara männsikor, saknar redan. Så vill inte veta vad jag kommer göra om några veckor..

Red iaf Lady igår med Annika och Kalle:) Hon testade mig lite och gjorde en trandans(stallets interna namn på ladys bakbensgång..) då pumphuset måste ha byggts bara några minuter innan vi gick förbi.. Haha fast de har stått där sen jag hade Athene i stallet.

Idag blir det stallet med Sandra:D Fyfan vad jag hat längtat, bara få prata massa skit! Love it.

Juste! Red på rakt tränsbett för första gången igår, shit va bra hon gick på de! Red lite bommar på böjt spår, riktigt fin i form i både trav och skritt! Min stjärna, hon är verkligen bäst!

Mysigt att träffa Rasmus igår också, har saknat jätte mkt. Och i natt sov jag som en stock! haha han försökte väcka mig i unefär 20 min, men helt utan resultat. Stackarn :)

Och idag har jag och hela familjen varit ute och gårr 5 km, hurtiga ;) Och sen ska vi nog börja äta LCHF mat (lågt med kolhydrater mer fett) Fick tips av Annika igår att det skulle vara bra. SÅ varför inte pröva:) Jag vill ju liksom börja ett nytt liv:)

21/5 -09

Ojoj, nu är det nära! Fyfan, kommer sakna det här så himla mycket. Går inte att beskriva hur bra jag trivs.
Men på något sett ändå skönt att komma hem, komma hem till min tokfia borta i Kyrkstallet i Badelunda:)

Kommer faktiskt bli extra kul att träffa min ännu mer knäppa vän Sandra och hennes bajs häst kalle, fyfan va vi ska rida längtur på lördag. Om det så än regnar! blir Pay and Jump på onsdag 27/5 också:) 60 och 80, Jag anmälde Sandra och mig själv igår:) Önska oss lycka till:)

Åhh, jag vill verkligen ha Zorro, helt kär i en PRE korsning.. Engelsktfullblod/PRE. Shit va fin han är, och snäll och bäst och ja, synd att min väska va så svår stängd som de va nu:P hehe. Nej måste tjata lite på pappa, Eller Nej fan jag har ju min sessa lady :) som btw är jävligt snygg... HAHA       
       Vem kan inte tycka hon är förjävla söt på den där bilden:P haha Lilla tussan:)

Imorron blir det ut och rida med Annika också:) bestämt sen länge tillbka:) ska bli riktigt kul.
NEj fan måste sova nu,, eller försöka. Vill inte, för då tar mina underbara 5 veckor slut...

20/5 -09

Nu är det snart verklighet.. På fredag åker jag verkligen hem, jag vill inte!!!

Idag har vi iaf haft fullt upp, Jag Sara och Tina har kompat ihop. Mockningen gick fint på morronen, sen släpte vi ut Zancado?(stavning).. på ridbanan,Guuuud vilken fin häst! måste ladda kameran så jag kan ta lite kort. Och såklart så har ju Malin kärat ner sig i Zorro, vilket kommer göra dte hela ännu svårare att åka.. Vill ju verkligen ha honom för mig själv.. IAf så seminerades Räkan oh Gittan idag. Och lilla China va dräktig:)

Mår bättre när jag inte tänker på de, men så fort jag inte har något att göra, eller någon att prata med konstant så tänker jag på de. Allt har bara kommit på en gång, orkar inte. Vill inte lämna den trygghet jag faktiskt fårr här nere, Jag vill inte..

Menmen, ska iaf på Pay and Jump med Lady på volten på onsdag, hihi:) vi ska hoppa 60 och 80:)
Önska oss lycka till;)

.... 19/5 -09

Man märker vilka som faktiskt bryr sig när det verkligen gäller. Det är dom som man en gång har lärt känna, haft en ganska bra kompis relation till. Pratat och ändå gjort saker ihop på kompis "nivån". Jag har en sån, en jag har känt länge, inte pratat med så mkt på sista tiden. Då hon har gått och skaffat sig familj, fast ändå bryr sig när det faktiskt behövs som mest. Det är då man som människa värderas högst i mina ögon.
Jag har andra som bryr sig också. Men va så skönt att få höra av någon man har haft mycket kul med under sommarhalvåret med hästarna. Att det faktiskt kommer lösa sig, och att om jag vill prata så finns hon där.
Det är sånt som betyder! Och det är sånna personer som är värda sin vikt i guld.

19/5 - 09

Idag åkte Sara och veterinär besiktigade Faustro igen, eftersom sist så va de en knepig vet. som såg en grads hälta vilken INGEN annan i rummet gjorde haha menmen. Så jag stannade hemma och mockade. Började med sto stallet han mocka och strö sen kom Camilla och hjälpte till. När vi väl va två så gick de skapligt fort. Lite senar kom Sara hem och Faustro hade gått igenom besiktningen, wihoow! Kollade på när Mats och Sara filmade Veleño på ridbanan på eftermiddagen, då de hade spekulanter på honom i, spanien?! Inte säker, men  något annat land iaf.

Saknar mitt lilla troll hur mkt som helst, fattar inte att jag varit utan min solstråle i 5 veckor.. Tur att Sandra har tagit hand om henne, eftersom jag hört att vissa inte riktigt gjort vad dom lovar,hmmm..

Snart sommarlov, och man kan redan tro de är sommar här i Helsningborg. Allt är grönt, rapsen har snart blommat klart, Vissa har tagit sin första hö skörd.. Ja you name it :)
Västerås. Älskar min familj och mina vänner, men måste få leva ut mina drömmar också.

Nej nu ska jag gå och äta makaroner och korv med Mats och Tias :)

18/5 -09

Tog bort alla gamla inlägg, vill börja om från början helt.
Saker i livet är inte lika lätta att radera som några inlägg på bloggen,så får ju göra det jag kan...

Har iaf snart gjort mina 5 veckor här i Helsingborg, och de har varit den bästa praktik jag någonsin haft. Otroligt snälla och trevliga människor, lärt mig hur mycket som helst. Stort tack till Sara och Mats Rudqvist på Stuteri Pepino PRE som lät mig vara där :)

Även om jag inte är världens lättaste människa, jag vet de och jobbar på de men halkar så himla lätt tillbaka i mina gamla fotspår. Skärpning Malin! Så nog fan har jag lugnat ner mig.. Men folk som inte känner mig vet inte hur jag fungerar, de är både skönt och jobbigt..
Nätterna är fortfarande värst, ibland bara brister de och jag bara gråter och gråter in på små timmarna somnar runt 4-5 och går upp klockan 7.. Sen samma visa dagen efter igen.
Jag ÄR konstig och försöker smälta in men det går inte, folk i min omgivning tycker bara jag är dryg.. Vet inte vad jag ska göra för att kunna bara vara normal, bara vara.
Nu hatar eller älskar folk mig, finns liksom inget mellanting. Jag är hellre i mitten än på botten eller toppen. För är man i botten av någons ögon måste man kämpa sig uppåt, göra vad som helst för att iaf känna att det inte pratas bakom ens rygg.. Är man därimot på toppen är det samma visa, göra allt för att vara så himla bra, slänga på de där smilet som man hatar och göra allt med ett leende på läpparna.. Jag är hellre neutral, ingen behöver varken älska eller hata mig. Jag klarar mig själv. Ett tag iaf. Bara vara i mitten i lugnet, få chans att hitta mig själv och klara mig bort i från den här skiten själv.

Tänker på det varje dag, hur allt kunnat gå så fel. Finns ingen i världen som kan förklara för mig hur det har hänt,. För tre år sen var jag lycklig, jag va glad och hade inga negativa tankar alls. Men en dag gick jag till läkaren, och något va fel på mig men ingen kunde säga varför. Sen den dagen har jag mått såhär. Visst jag skrattar och är glad på utsidan, men helt tom inuti. Jag kommer aldrig bli frisk, "Malin de här är något du får lära dig leva med, det är kroniskt.."
Kroniskt, typ som i föralltid??.. Vad har jag gjort för fel som ska behöva leva med den här skiten? Behöva känna mig såhär. Jag har förlorat allt. Sköter jag mig inte kommer min livslängd lätt förkortas med 15 år.. Jag vill inte vara en "utstött" jag vill vara som vilken normal 18 åring som helst. Vissa dagar mår jag bara så dåligt, mår illa hela tiden är helt skakig, känns som min kropp ska gå sönder vilken sekund som helst, då vill jag bara kräkas och gå och lägga mig igen och vakna upp en dag när jag mår bra.
Pallar inte pressen hemirfrån,.. Vill inte höra allt hemskt dom säger, men jag måste, sitter där vid matbordet varje dag och hör deras historier, "Så kommer ditt liv också sluta Malin om du inte sköter dig".. Vill bara få slut på detta eviga tjat. Jag vill bara spola tillbaka tiden, tre år räcker, när jag va 15,och fortfarande hade min lilla älskling Athene på foder och jag bara kunde göra vad jag ville, när jag hade henne och vi va ute på en långritt barbacka så va jag fri.. Det fanns inget i världen som kunde stoppa oss när vi dundrade fram i galopp över gärdet, de va bara hon och jag som fanns, trodde jag just då iaf..

  


RSS 2.0