Skolan

Sitter i skolan just nu. Får se vad gruppen säger men har inte fått tag i boken vi skulle läsa så har inte kunnat gjort uppgiften. Hoppas dom
Förstår och inte blir arga.
Pratade ut med världens bästa igår. Det känns otroligt skönt att ha fått lyfta fram hur man känner osv. Vi båda va väldigt överens om att förändring måste ske från båda håll. Jag vill verkligen dela resten av mitt liv med honom, har aldrig mött en så underbar person! Känns nästan lite som en ny tändning:)


Day after tomorrow

Vet inte riktigt vad som händer. Håller iaf på att renovera lägenheten för fullt. Det blir bra:)! Känner mig dock så vilsen och ensam för tillfället. Men det är väl så det kan vara ibland. Så det är bara att kämpa på och hålla huvudet högt. Ingenting ska få trycka ber mig, eller få mig att känna såhär. Att något så bra ändå kan vara så himla dåligt.. Livet är bra konstigt.


..

Allt är bara jobbigt och åt helvete. All tillit är borta det känner jag ju. Varför kan inte bara båda inse att vi kanske ska sluta höras och fortsätta livet utan varandra. Eller vad vet jag. Saker kanske blir bättre. Eller sämre, finns väl ingen kompis relation eller något förhållande med en person över huvudtaget som går 100 procent smärtfritt..
Det som händer, händer jag orkar inte bry mig längre..


Confused..

Jag är så himla förvirrad, mina tankar är helt vridna och inget är eller blir som jag vill. Jag måste verkligen låta mitt hjärta få styra. Eller vadå. Jag måste verkligen börja lyssna på mig själv och vad jag egentligen vill. Om andra bara kunde lyssna, och iaf försöka förstå..


RSS 2.0