20/1 -09

Helt ovärt känns allt just nu. Va upp hela natten, kunde verkligen inte sova. För så fort jag la mig ner hade jag världens kramper i magen.. USCH säger jag bara.

Nu snat ska älsk och jag kolla ilm och mysa. Tihi han tar verkligen hand om mig mig när jag är sjuk:)<3

Hörs då

19/1 -09

Har verkligen varken haft orken eller tiden att blogga nu på ett tag. Skolan, jobbet, hästen, "fritid" ah allt annat har varit i vägen:)

Men jag har hunnit vari ute och festa lite med Rebecca, Mille, Matilda, Shibby, Ella, Älsk osv. Vi hade super kul och skakade lite rumpa på Konrad:) Blev dock lite väl mkt av de goda, och på sltet spårade det ur, men ähh sånt händer vi fixar till de till nästa gång:)

Sen har jag haft myskväll med babe, vi kollade film och bara mös. Fyfan ett liv utan dig Rasmus de är inte ett liv.. Så starka känslor som finns mellan oss har jag aldrig sett hos några andra, eller så har jag helt enkelt bara inte brytt mig förut. Du har väckt känslor i mig som jag aldrig trott fanns.
Jag älskar dig och klarar inte en dag utan dig min finaste!

Sen har jag hittat en tjej som har börjat hjälpa mig med Myran, såå skönt att äntligen kunna slappna av och veta att hon bli bra omhändetagen iaf. Jag är ju tots allt riktigt kontroll människa när de gäller mina närmaste och käraste. Gör verkligen allt jag kan för att dom ska må så bra som möjligt och verkligen bara njuta av livet. Klart ibland kommer felsteg osv, men dom är väldigt sällan. Och väldigt sällan bara mitt fel, ingen rök utan eld så att säga..

Nej nu ska jag gå och ge mina små kissemissar lite kärlek, den minsta börjar protestera och kliver på datan. Han är lite dryg när han är så svartsjuk, annars är de världens bästa:), nästan hela tiden;)..





11/1 -10

Sen jag skrev sist har jag gjort mycke roligt med min älsklig och min små söta vänner:)

Jag, Älskling, Hubbe, Teddy och hans lillebror har varit på Avatar. En av dom bästa filmer jag sett! Dock är jag inge bra på att hålla mig, så 2 timmar och 40 min är ite väl lång tid utan att kissa tyker min kropp:P Men den är iaf helt klart värd att se! :)

Sen har jag jobbat massor på Västerbo, så kommer bli fina pengar nu här i slutet av Januari:) Får dock se ur många helger jag orkar jobba, för måste ta tag i skolan nu när man snart ska ta studenten och allt:)

Nyår va super! Vi a ett gäng här hemma som festade loss, sen lite senare kom lite ösby/ksk folk vilket va jävligt kul:) Skålade in det nya året i Champange, och sen festade vi in på små timmarna:) mycke lyckat!

I helgen va jag ledig från Västerbo så passade på att dra 2 krog rundor:) Hade skit kul, mina vänner är helt klart bäst! :)

Och juste, Emelie hjälpte min bleka håret, men eftersom jag blev kyckling gul.. haha! Så färgade jag de champange blondt. Faktiskt väldigt snyggt:) Sen jag började på ösby har jag gått från svarthårig till väldigt blond:) hihi me like!


Och sen har jag världens bästa pojkvän som jag delar mitt liv med! Finnsfan ingen bättre än du Rasmus, Är så jävla kär i dig. Går inte en dag utan att jag tänker på dig. Te Quiero!<3


RSS 2.0