25/2 -10

100 dagars igår va såå himla roligt!
Synd dom att inte Ida va frisk och uppe på benen så hon kunde följa med.. =/

Förfestade lite hemma hos Ella, och då kom min Katta:D Har saknat henne så jävla mycke. Usch va länge sen de va.. Så lång tid får de absolut inte gå tills nästa gång.. :)

Men nu är katta utanför, ska få åka med henne hen till v-ås:)!

Hörs väl senare när jag kommer hem och ska skriva mitt arbete om Heat-träning;)!


24/2 -10

Dax att snart hoppa in i duschen:) sen börja fixa mig och förkröka lite festen ikväll. Är ju bara 100 dagar kvar till studenten:D Yeeey! Kommer bli awesome ikväll, :)

Saknar dock min bajs Myra lite. Har inte sett henne sen i måndags =/

Men nu ska jag duschaa och börja fixa:D

Hörs då, och håll i hatten;)

23/2 -10

Längtar verkligen till i morron:)
I morron smäller de i Sala, för då ska ALLA studenter (förutom Ida som sviker och är "sjuk" ;), eller hon är faktiskt sjuk:P) gå på 100 dagars festen:) De är egentligen 80-tals tema, men vad har jag för 80-tals kläder:P? Haha inga alls. Så jag går som jag är. Får väl leka lite 80's ;)

Och skönt att de löst sig allt i hopa! För du är mitt allt babe.

Tjingeling, nu ska prinsessan sova;) Haha

23/2 -10 You rock my world<3

När de ska vara såhär så mår jag skit. De vet du!
Du är min klippa jag kan luta mig mot, du är den som får mig att se framåt.
Utan dig så vet jag inte vem jag är, du puschar på och vill att jag ska vara mig själv.
Att jag ska kämpa för det jag tycker är rätt.
Jag älskar dig utav hela mitt hjärta, och de finns absolut ingen annan än du i mitt liv, kanske Myran på ett litet hörn men hon är liksom ingen konkurent.
Den 9 december 2007 blev vi tillsammans, vi har haft våra upp och nergångar men ändå allti9d kämpat på. Så varför ska vi ge upp nu? Vi är inne på de 3 året tillsammans, känns så jävla underbart att du tog mitt hjärta med storm, att du bara va dig själv och att jag föll pladask. Finns ingen som du, har aldrig och kommer aldrig finnas. Hatar när de ska vara tjaffsigt, känner mig liksom nere och maktlös. Utan dig vet jag inte vad jag ska göra. Vill inte ta allt här då mycke är väldigt privat.
Våra hemligheter, vi har massa hemligheter ihop, och vi delar även massa ljusa och mörka struder ihop.
Men jag älskar varenda sekund, varenda minut för du är mitt liv. De är dig jag lever för. Hoppas bara att vi kan prata och lösa allting. Vilket jag vet vi gör, precis som alltid.

You're that star up in the sky,<3



21/2 -10

Har verkligen inte haft tiden/orken eller lusten till att skriva här på hur länge som helst.
Lär ju ta tag i mitt liv. Eller nää;), men kan ju låtsas:)

Jag har iaf kommit väldigt långt med min lilla Myra, nu galloperar vi utan större problem, och går i stadig form i skritt och trav. Har även varit på hoppträning i Dräggesta för Jennie Torstensson:), vilket gick felfritt! Jag måste helt enkelt ha världens bästa, och träningsmotiverade häst:) Och sen så är jag ju faktiskt inte helt kass själv, faktiskt helt okej på att hantera och rida måste jag själv få säga, haha nej för där lät jag ju inte alls ego, men vafan:D Ibland måste man va lite så också:)

Jobbar och står i som vanligt. Har dock minskat ner från jobba 2 helger vara ledig 1 jobba 2 igen. till att jobba varannan helg:) Micke och jag pratade och kom överens om de, vilket känns väldigt bra:), Min chef är inte så jävla dålig han heller:D

Har även fått veta att den 7 Juni åker min klass (travsidan) till Frankrike, Grosbois som ligger utanför Paris. Där ska vi vara i 2 veckor på extra insatt praktik efter studenten:) Me like! Känner att de verkligen kommer vara en upplevelse jag kommer att ha nytta över, och travet ligger himla nära hjärtat. Tycker de är en sån häftig känsla att sitta bakom en häst och verkligen känn att man har kontrollen över 500 kg vältränade explosiva muskler. Så himla häftigt:D Den som aldrig kört riktigt snabb jobb vet inte (och då menar jag inte "motions snabbjobben" på skolan), utan ett riktigt. Finns inget bättre samspel än mellan häst och kusk, verkligen något man ska försöka få göra. :)

Men nu ska jag kolla lite tv:)

RSS 2.0