Besvikelse

Jag är så himla besviken på mig själv. Det bästa som någonsin har hänt mig håller på att glida bort från mig. Jag måste skärpa mig. Det går inte ske! Jag har aldrig mått såhär bra. Varför ska jag då förstöra det genom att inte tänka efter. Jag kommer kämpa med blod svett och tårar. Han är mitt allt. Han är värd den absolut bästa. Jag är så sjukt kär, har aldrig älskat någon på det här sättet. Och jag kan inte förstöra det här! Punkt slut. Det ska bli bra! Emil är verkligen mitt allt, det är så det är. Och så det ska förbli!:)

14/10 - 11

Snart åker jag och släkten till Teneriffa. Är så sjukt taggad. Kommer dock sakna ihjäl mig efter Emil. Men känner ändå att vi behöver den här tiden i från varandra för att börja uppskatta. Just nu är allt lite tungt. Kanske bara är så från mitt håll och de vore ju bäst ifall det va så. Jag har aldrig varit såhär lycklig som jag är med Emil. Svårt att faktiskt förklara så någon förstår hur jag känner. Men jag är inte helt fel fri, det är ingen. Och just nu så har jag bara en jobbig period. Allt är jobbigt. Tur är att jag får hjälp av min extra mamma Trine. Hon är verkligen guld värd. Utan henne i stallet som puchar mig framåt och får mig att ta tag i min häst och känna att jag verkligen tycker om henne. Allt börjar gå framåt, så småningom. Tänker inte hålla på som värsta gnällfittan för de är inte så det är. Jag har nog världens bästa liv. Jag har en pojkvän som älskar mig, och jag honom. Men ibland bara känns de som allt går imot en. Just nu är det så. Men ska som sagt inte klaga. Jobbet går bra, och jag har sökt ny utbildning. Och jag håller tummar och tår för att det går vägen. Jag älskar livet egentligen, är bara sjukt kinkig.. Något jag måste bättra mig på!

10/10 - 11 mobilinlägg

Om 8 dagar så åker jag utomlands, känns jätte skönt! Dock så kommer jag sakna ihjäl mig efter Emil.. De är ju de som är jobbigt med att vara så sjukt tok kär som jag är. När jag tänker efter så har inte han och jag varit i från varandra mer än någon dag Max. Så de kommer nog på ett sätt vara skönt att få sakna. För det bästa som finns är ju att träffas efter att man varit utan varandra ett tag och saknat. Att han är den som får min dag att fungera behöver jag inte förklarade ingående. Det vet alla som jag känner. Har aldrig känt såhär för någon förut. Allt är så himla äkta. Och jag är så pirrig och lycklig att jag ibland inte vet vart jag ska ta vägen:)! Underbar känsla. Det finns en för mig, han har mitt hjärta. Han är mitt allt.

RSS 2.0