20/4 -10

Idag har jag inte gjort så mycke skojjsigt.. Skolan, hem, plugga, blev stall fast jag inte skulle, plugga, och nu här:)
Hade religion och arbete med häst i skolan:), Jag och frida hade också ett möte med Anna om vårt projekt:) äntligen har vi kommit fram till vad, så får jobba röven av oss så kommer de bli toppen bra:D

Sen åkte jag och red men Sandra, såå skönt att umgås med henne för hon förstår verkligen allt och vi har kul ihop fast inte massa onödiga ord. haha får man säga så;)? Du är iaf jävligt bra babe!

Hoppade Myran igår, vilket gick kanoners:)! Slängde även upp annica en sväng, hon såg skapligt rädd ut i början. men sen gick de bra, när myran inte försökte springa iväg eller gnäggade hysteriskt efter sin kompis.. SUCK för brunstiga ston...
                                   
Men nu ska jag plugga lite till och äta mat:) MUMS, behövs:)

Adios Amigos

16/4 - 10

Igår följde mamma med mig ut till Myran en sväng. Longerade och fixade. Hade även ÄNTLIGEN hittat loppfrön som jag börjat ge henne. Hon tyckte de va sådär.. men petade lite iaf:)! Köpt nytt bett och massa roliga saker, haha bra med föräldrar som skämmer bort mig och hästen:)!

Sen följde jag med Sandra på hoppträning i Dräggesta. Gick super bra. Men inte lite hoppsugen jag blev då..
Men har ingen transport så får börja träna hemm på volten istället:)!

Ikväll är de terassöppning på Pluto så dit ska jag. Förfest hemma hos älskling bara att höra av er om ni vill komma. :)
ska hinna med massor, städa, systemet, lämna böcker, kvällsfodra, osv. men de hinns nog med:D

Har iaf fått svar på min spontan jobbansökan till Flyinge! Dom lät possetiva och skulle höra av sig så fort dom visste något. (Fick väldigt bra feedback på mnina meriter, YEEEY!) Blir nog skit bra:) Har dock inte bestämt mig, Sverige eller utomlands?? hmm, är jävligt sugen på att bara dra iväg något år och sen komma hem. Plugga till de jag vill, surt att de är privat så de kostar pengar men jaja.. :P Och sen jobba och göra de jag velat hela livet så att säga.. menmen vi märker väl vad som händer och fötter..

Nu ska jag åka och hämta Mami på jobbet:) Sen slutar älsk kvart i 1.. myys på de..

Hörs då! Tjingeling

14/4 -10

Vaknade med migrän i morse. Så blev ingen skola.. Vart tvungen att åka till veterinären med liten som fått sädesledar framfall?!.. Något sånt hette de iaf:). Men allt gick bra och nu börjar han vakna till:)

Annars har de inte hänt så mycke roligt i mitt liv, förutom att våren har kommit och snön är borta:D Yeeey!

Ska förbi IKEA, hööks och spiltan sen:) Behöver lite rolligt smått och gott till hästen:)

Har ganska mycke jag skulle vilja skriva, men känner att de är inte värt de. Lägga ner massa på någon som ändå inte törs stå för personen dom är. Hmm nääe, så alla som läser de här kan ju passa sig. I'm the bad bitch you know. De är jag som tvingar alla mina kompisar till saker, de är jag som styr och ställer.. Passa er för mig;) Haha jävligt konstigt att de är endast 1 av alla som tycker de.. Men antingen är väl hon jävligt underlägsen allmänt eller så sitter inte allt där de ska:)? Hmm, ah finns många varianter iaf:) Umgås iaf hellre med dom som upskattar och tycker om mig, än någon som är feg, leker trevlig osv när man ses face 2 face men sen på sms då jävlar försöker hon. haha:D Sånt är bara skratt retande, törs du inte ta en fight i verkligheten hur ska jag då kunna ta dig seriöst på sms:P? haha nää, ingen idé de där:)

Älskar iaf Rasmus mest av allt:) Han är total bäst:)

Nä men nu ska jag sätta min och glo lite på tv:) Vi hörs! Tjingeling


RSS 2.0