30/3 -10

vart ska man börja, livet är på topp.
allt är perfekt folk runtomkring mig gör mig glad. men är ändå nere.
känns som någonting fattas.. vet inte vad och de gör mig ännu mer nere.
ignorera de där konstiga och leva inuet tack!

nää har ingen lust att blogga. ska mysa med älsk. vi hörs!

18/3 -10

Det är hur länge sen som helst jag skrev här sist..
Men har haft fullt upp med mitt, ja vad ska man kalla de.. privat liv?:P

sitter just nu hemma hos Ida, vi har en plugg dag. Då resternade på skolan är på slu. :)
Har iaf hittat en utbildning som jag vill läsa efter skolan, jag vill plugga hästfysioterapuet :) Dock är utbildningen inte CSN berättigad, men den summan som utbildningen kostar är inga problem. Då jag kommer studera för framtiden, och kommer antagligen tjäna ihop dom ganska snart då de inte handlar om flera hundra tusen:)

På fredag ska jag Ida och älskling till The Studio:), senare på kvällen är det planerad utgång:)! Har inte varit på Pluto på länge så vi styr nog ditåt:)

Johanna har börjat hjälpt mig lite med Myran också. Så nu slipper jag känna pressen av att jag måste vara beredd på att åka till stallet, Skönt! :) Vi va och hopptränade förre torsdagen vilket gick utan problem! Dock har jag fått en liten känguru som hoppar och studsar runt som jag vet inte vad:) Bocka är iaf hennes nya sätt att tagga till, och "berätta" att hon tycker vi ska göra om de. För de är en bockserie sen flyger hon i mot hindren igen(Nej de gör hon inte bokstavligen talat, men hon satsar:)!! ) De har faktiskt gått förvånadsvärt fort, för inte alls länge sen så va hon bom rädd och nu så hoppar hon hinder utan problem, vi har dock inte varit på några höga höjder. en 5½ på 60,70 tror jag de va sist. Räcker gott och väl nu i början:)

Dessutom har jag börjtat läsa Twilight böckerna. Då Ida rekomenderade dom.. och GOSCH! Jag är total såld. är verkligen helt inne i boken när jag läser, och har skit svårt att lägga i från mig den... Synd för då tar dom slut så fort. Har läst 2½ bok sen i söndags kanske. och då är de bara EN OCH EN HALV KVAR :O -buhuu... men överlever nog, får helt enkelt köpa alla filmer när dom väl kommer ut:D hahahah ÅHH NEJ! jag har blivit Twilight nörd;) Haha men de överlever jag nog faktiskt också:D

Nej nu ska jag joina Ida i köket, hon gör lunch:D

Adios Amigos<3


RSS 2.0