31/12 -09

Nu har vi korkat upp och väntar på atta dom andra förutom madde ska komma:)
De här nyåret kommer bli toppen!

Men ska festa vidare, vi hörs gott folk!

23/11 -09 Rasmus skriver,

Igår var jag och älsklingen ut till Ylva en snabbis. Vi hämtade en till liten söt sak som dom kallat Socialen. Stackare ! Jag prövade genast nya namn på honom. Lillen, Lilleman ja listan kan bli lång om vi säger så. Vad som helst blir ju iaf bättre än "Socialen". Men jag tror vi har bestämt oss för att lillskiten ska heta Armani :).
Världens mysigaste kisse iaf :) Han springer efter Aquino och bröstar upp sig, men när Aquino busar tillbaka blir han lite rädd haha.

Idag dusch/badade vi dom små liven, först skulle vi bara duscha Armani för att försöka få bort stall lukten ifrån honom. Men eftersom Aquino satt på toastolen och log hånfullt mot Armani som skrek som att vi försökte bryta benen på honom, fick han sig också en varm dusch. Men nu när båda har torkat luktar dom båda gott :)
Aquino har mys strejkat sen duschen, men nu två timmar senare så var det visst lite mysit och ligga på min mage och få lite kärlek tillbaka, medans jag skriver här på datan.
Älsklingen ligger lite längre bort i soffan med Armani på sin mage.



I morgon ska jag åka hem till mamma, äta lite gott och byta några julklappar. Sen rullar jag hem till Älsklingens familj :) ..
Jag och Malin har ju som sagt vart tillsammans i två år :) Jag som sa bara några månader innan jag träffade dig att jag förstår inte hur man kan bli så kär i någon att man bara glömmer allt annat och bara fokuserar på just den personen. Men nu sitter vi här tsm, och jag är så sjukt kär i dig. Ibland känns det nästan som att man är nykär när din blick fastnar i min. Jag tänker på dig jämt, du finns alltid i mina tankar. Du är allt för mig Malin, jag vill och hoppas att det alltid kommer vara du och jag. För tsm är vi oslagbara. !!!
Det finns inte mkt här i vår lilla värld som slår att få ligga bakom dig och känna hur du andas lite tungt innan du somnar. Sen få ligga brevid dig när du vaknar igen.
Jag älskar dig Malin, du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta ! <3<3

21/12 -09

Jobbade på Västerbo igår då dom behövde hjälp. Skulle jobbat hela dagen idag också egentligen, men har feber, hosta och värk i hela kroppen så fick åka hem. Hopas jag blir frisk tills i helgen för då är det på´t igen:)

Va ute och körde fort med Lady Paulina igår, och körde även ett motionsjobb med Tango, eller Tango Des Charmés (stavas nog inte så, för de är ju på franska.. ), skulle hjälpt till att köra 1-åringarna idag men Vivvan hjälpte Peter istället.

Fick även löne grejen i dag, 4 076 skulle jag ha fått, men Kärran glömde att jag hade Jämkat i år så hon drog skatt osv, så blev 3 764 kr. men får ju tillbaka dom där 313 kronorna som blev skatt tills midsommar;) Men de blev ju ändå lite pengar:)

I morron åker jag och älskling till Ösby för att hämta "Socialen", Ylva skulle ta med honom till stallet:)

Men nu ska jag kolla på tv, Vi hörs!

19/12 -09

Idag har jag och söta lillebror varit ute och kört Myran i snön :) Hur mysigt som helst förutom att båda höll på att förfrysa efter max en kvart, haha men va ute 50 min iaf. Och det behövdes! Pigg som vet inte vad, faktiskt svår och hålla kort för en gångs skull. Men efter ett tag slappnade hon av och började jobba mer med ryggen än på fart. Jag kör hellre långsamt och ganska länge så hon kan slappna av och verkligen jobba med ryggen och få bra bakbens aktivitet. Börjar få lite tendenser till "hingst nacke", så muskald och fin är hon min lilla stjärna:)

Myran och Niklas:)




Sen åkte jag hem och städade av det värsta i mitt run, vi ska ju fira jul hos oss i år.. SUCK! hatar de:P haha.
Älskling kom förbi efter ett tag och höll mig ällskap, eller han va mest i vägen på sängen, men han är världens bästaste så de gör ingenting:)

Sen efter en god pizza och massa prat med världens bästa mamma och pappa, så åkte vi hem och då hörde Emelie av sig om vi inte kunde ses en snabbis, så vi åkte hem till henne och Lakrits:) Söt kisse hon har:)

Sen nu kollar älskling på någon film på tv, och jag funderar på att gå och sussa lite kudde:)
Ska ju upp och morgonfodra hästarna i morron:) De är faktiskt sååå mysigt att höra dom tugga i sig sitt hö på morronen, det är verkligen ett underbart intresse. Synd att så många har fördommar, och att de trotsallt är en klass sport. Inte vem som helst som har råd att komma någonstans. Men att bara få vara ensam i stallet och höra 13 hästar stå och mumsa sitt hö, och senare springa i full gallopp och vara superlyckliga att få komma ut i snön, de är värt varenda öre jag lagt ner på dom, varenda sammanbrott, de är värt allt.

Nej nu ska jag gå och mysa med älskling:) De är ju trotts allt vi som helt klart är bäst och oslagbara tillsammans,
Rasmus Borg + Malin Wik, För de är så de alltid varit och alltid kommer vara<3

15/12 -09

Fick frågan vad jag skulle göra om Mamma och Pappa nekade Rasmus att komma hem till oss.

För det första skulle jag bli total chockad, min föräldrar har alltid stöttat mig i mina vägval, och även i alla bra och dåliga saker. Spelar ingen roll vad jag gjort,  dom har alltid funnits där. Klart vi bråkar osv men vi är som världens bästa familj, väldigt lite båk mer små tjaffs om de är något. När dom se mig lycklig så blir dom lyckliga. Hade dom sagt att Rasmus inte fick komma hem till oss så hade jag inte varit lycklig utan mer besvärad över att dom inte accepterar pojkvännen jag har valt och trivs med.
Hade dom nu sagt så, då hade jag faktiskt satt mig ner och pratat med dom. Finns antagligen alltid en andelning till allt som sägs och görs. Hade jag kunnat diskutera med dom om varför det inte gick så hade vi kunnat lösa problemen tillsammans, det kanske bara handlar om att dom vill träffa sin dotter själv en eller två dagar och sen är allt som vanligt. Kan faktiskt inte sätta mig in i en sån situation då den aldrig skulle hända i mitt liv, mina föräldrar är dom bästa och öppnar dörren för min pojkvänn och mina andra vänner. Finns inga bättre!

Jag älskar mina föräldrar över allt annat, för dom är verkligen dom som ställer upp och tar min rygg vd som än händer, jag vet att händer det något är det bara och ringa, dom kastar sig i bilen och hämtar mig. Dom är intresserade av mitt liv och frågr massor om Myran, Aquino, Chilli Feffe osv. Vi har daglig kontakt även om jag bor hos Rasmus, och jag skulle inte byta dom mot några andra. Enligt mig är dom helt klart perfekta!

Jag Älskar Er, Nancy & Patrik Wik<3

12/12 -09

Idag har jag jobbat på Västerbo, gick lika bra som alltid:)
Dom tycker jag är jätte duktig och visar framfötterna, får väl se vart allt leder:) Micke har ju om inte annat sjujävla massa kontakter så jobb är nog minsta problemet för mig:) Yeeey! fullt ös medvetslös från 7-5. Fast går ju upp 5 på morronen åker hemifrån 6, är där 10 i 7 och sen när jag äntligen är hemma från myran osv så är klockan typ 8.. hmm men fan va kul de är:)

Följe iaf med älskling när han tattuerade sig igår. Blev skit snyggt, verkligen! Inte sådär oseriöst och tattigt som vissa andra jag känner till. För skulle jag känna dom skulle jag skämmas över att ses med människan.. Haha ooops jag sa de;) Men tillbaka till älsklingen, tattueraren och dom andra som jobbade där tyckte iaf att den va huuur snygg som helst så han blev med på sån där "bästa tatuerings portfolio" :) Eller ah i tatuerarens bok där han har dom bästa:) Så inge hemmakladdat där heller:)

Måste ta tag i myran och rida i morron också, Suck kan inte dygnet ha typ 30 timmar? 24 är ju inte ens ett jämt tal. Haha.

Nej nu kommer älskling och lillskit till lillebror med pizza, Mums:)!

10/12 -09

Hmm, gud vad jag älskar den här skolan. Hade kunnat sutti på bussen hem men nej..
Den han ju PRECIS gå innan vi fick sluta, suck!
Men man ska inte bli förvånad över allt min skola kan hitta på.
Va iaf upp till rektorn och pratade om greger och samhälls lektionerna, för de är ju totalt kaos! Han hade tydligen haft möte med honom i morse men hur mycke märktes de på våran lektion?
Nada, så Rektorn suckade och sa ahapp då får jag väl prata mer med honom för klart jag tar erat parti! YEY en vettig människa på Ösby har iaf hittat hit:)

Ikväll ska jag försöka tvinga med min lilla världens bästa pojkvän (A) som jag vet läser det här, till stallet:) Skönt med lite sällskap, vet inte om jag orkar rida, för är så hinmla tråkigt att rida själv, så lägger nog de på hyllan till i morron eller ngt:P men vi märker väl:)
Annars tvingar jag väl Rebecca att rida eller ngt, hon ser ut som ett villigt offer;)
 
Men nu ska jag kila,
Hörs senare ikväll:)

10/12 -09

Sitter just nu iskolan.
Kan ju inte anklaga mig själv för att vara speciellt taggad på de här, ont i magen och stressad till tusen..
Varför finns de så j*vla många måsten? Vart man än vrider och vänder sig så finns dom där.
Man kan liksom inte göra något bara för att det är kul längre, suck!

Snart ska jag på Samhälls lektion också, great! Min dag kommemr vara den värsta på länge, hahah gud vad jag gnäller känner jag;) Men ibland måste man.. efter lunch är de matte B med sickan och sen försäljning och service med anna, juste kicki ville prata med mig nu 10 i 10 också, gaaah hur ska man orka hinna med allt nu innan jul, hur tänker lärarna? Jag tror dom tycker om att se folk lida, varför vill man annars bli lärare och ge oss 54736847 prov på en och samm dag, och juste glöm inte alla in mejlnings uppgifter också,.. Haha nej nu får jag fan rycka upp mig, kan ju inte gå omkring och gnälla och tjura som nå jävla emo barn:D Finns redan tillräckligt med dom här i världen, spec i västmanlands området.. ;)

Nej gå och ta tag i lite plugg kanske, blir ju inte bättre eller mindre att göra bara för att jag sitter här, men man glömmer ju för en liten stund. 

Och måste bara berätta att min älskling är helt klart bäst:) Vi hade de bäst igår:) Tihii, tills döden skiljer oss åt hjärtat! Iaf som de känns just nu:) Kärlek i massor<3  

9/12 -09

Idag har älskling och jag varit tillsammans i 2 hela år:)
Och det har utan tvekan varit den bästa tiden i mitt liv. Finns ingen som kan förstöra mellan oss:)
Är så himla lycklig med dig, och vet att du är precis lika lycklig med mig. Vi har ju varit förlovade i ett år också:) Wihoow på oss:) Ingenting kan förstöra den här dagen för mig.. :)
Du är helt klart bäst! Kommer inte lämna dig för något eller någon annan, vi hör ihop så är det bara!<3

Ikväll ska jag med Sandra som ska hoppträna med Kalle ute i Dräggesta:) Hoppas de går bättre den här gången med tanke på att dom voltade sist.. men både häst och ryttare klarade sig utan skador:)

Nej nu ska jag fixa lite och följa med älsk när han ska ta svinis:) Sen kör han ut mig till stallet, och antingen på frdag eller ngn kväll i helgen så ska vi fira våran två års dag:) (När man är tillsammans med en hästtjej så får man offra lite, Rasmus vet precis vad jag menar (; )

Men skriver nog mer senare ikväll:) Vi hörs!

2/12 -09

Nu ska jag och älsk gå och tvätta:) Haha låter som värsta gamlingarna;) Men måste man så måste man.. :)

nej nu börjar våran tid. Vi hörs lite senare!

1/12 -09

Dagen börjar ju bra, går upp jätte tidigt för att sen få reda på att histopria lärarens ungar är sjuka så vi har ingen lektion och har gått upp ca 1 timme för tidigt. SUCK!
Ibland hatar man att skolan är i Sala, För de är ju inte dirket gång avstånd.

Sofia har slutat på Myran då det inte fungerade längre. Så nu oletar jag överallt efter ngn som kan hjälpa mig, bara hojta! Tar nästan vem som helst just nu, för hinner verkligen inte själv. 
Världens bästa Sandra skulle iaf mocka och fixa åt mig på Onsdag, guld!

Nej nu ska jag väl kanske kolla lite på inmejlnings uppgiften i religion, guuud så kul:P 

Vill bara att klockan ska gå fort, för frida ska följa med hem:) Sling lite hår och snacka skit, sånt som tjejer är gjorda för;) Sen mysa massa med älsk:) mmm, så fåpr det nog bli:) Plus att jag ska hjälpa honom städa och tvätta. Haha vet inte hur jag ska hinna allt men;)

Puss och pill 

RSS 2.0