20/5 -10

Varit i skolan idag, har lite små ångest över att snart är studenten här.. Hmm, vad ska jag göra sen liksom?
Har iaf ÄNTLIGEN kastat in de rester som jag har gjort på mitt pinnminne:) (USB). så jag kan skriva ut dom till lärare i morron, såå skönt måste jag säga:)! Det börjar ordna upp sig:)

Har inte haft tid att träffa min älskling idag, =/ han har äcklig fotbollsträning:)
Men jag älskar dig mest iaf Rasmus:)!

Och så har jag slösat lite pengar på min häst:) Haha eller ah de va ju saker som jag behöver så de gör ingenting:) Fick iaf med min en burk Biotin, en säck Miner BLÅ och sen Effol Flugmedel. Alla som har hästar kan ju observera att Effol är dyrt men också det enda som fungerar mot knott och skapligt bra mot fästing. Min lilla prinsessa är jätte känslig mot knott:(, haha och "flugpannbandet" har också åkt på:) Så vi slipper rinniga ögon, haha låter som de bara är problem med Myran, men de är de ABSOLUT INTE:)! Hoppträning på Söndag kväll:)

Och vädret gör en så himla glad:D Soligt varmt och ahh helt perfekt:)
Juste! Har börjat planera Studenten med mamma.. Så är ni sugna på att komma så hojta till:) Har säkert glömt skriva upp många som jag vill ska komma och säga hej iaf:)!

Men nu ska jag gå och äta lite mat:)
Over and out!

19/5 -10

Har inte skrivit här på ett tag, de är för det funnits så mycke i skolan och livet har bara varit lite mer neråt än vanligt. Men nu är de på topp igen:)! AWESOME!

Det går bra i skolan, vädret är hur bra som helst. Jag har världens bästa pojkvän och ah livet bara leker:)

Den 26 är det Pay and Jump på volten. Angelica ska hoppa 60 och jag 70 cm. Hihi undra vad lilla Myran tycker om de:) Kommer nog gå super bra de med! Då träningarna för Jennie Torstensson gått helt felfria. dock lite krångel med lastningen, men sånt får man träna bort. Vi är ju inte ute och åker så mycke:)

Idag va jag och älskling ute på Björnön och bara satt och njöt av vädret och pratade. Så himla underbart att bara vara, lyssna på vattnet och ahh.. Sommar nu tack:)

Matte B prov i morron, och de kommer nog också gå bra de.
Snart är det studenten och MÅSTE verkligen hitta ett par skor nu. Hmm, vad vill jag ens ha?, haha dagens I-landsproblem:)

Dessutom har jag och Världensbästa Madde typ bestämt oss för att åka utomlands v.28 eller vi ska utomlands vi vet bara inte vart:) Jag vill till Magaluf, Kos eller Ibiza:) Just so you know M.GRANAT:)!
Nä ska ta och göra lite fler rester:)

Over and out!

RSS 2.0