29/3 - 11

Haft morron utsläppet i stallet igår och idag. Helt okej då man får dra av pengar på stallhyran:)!

Ifredags fyllde min lilla snorunge till lillebror 18år, skulle ha mött upp dom och gått ut tillsammans men blev inte så. Hade dock vääldigt roligt iaf:), va ut med Annica Anka, älskling och hans killkompisar. Annica och jag hade korvparty som alltid. haha!!

Har funderat på att börja plugga:), måste få in lite pengar så att jag kan flytta med älskling:) Han har ju fått lägenhet, och flyttar in 1 Juni:) Såå himla lycklig för hans skull, mitt hjärta<3

Nä ta och fixa lite, tjingeling

24/3 - 11

Just nu går livet lite trögt och långsamt. Så himla många måsten..
MÅSTE hitta ett jobb, för jag MÅSTE ha pengar. MÅSTE ta tag i mitt liv, och min super duper "to do list".
Usch blir helt deppig av alla måsten och krav, kan man inte få bli 3år igen och gömma sig i mammas knä när det blir jobbigt?.. Hmm uppfinna en sån maskin kanske:)?

Nog om de. Måste ut till min lilla pålla idag, hon har ju åkt på korsförlamning. Myrans och min vanliga tur.. :) Men det är ju inget dödligt, så vi kommer ta oss igenom det här också. Måste bara hitta ett jobb så jag har råd att ha henne kvar. Häst är jävligt dyrt, och så länge man inte är ekonomiskt oberoende så känns det i plånboken varje månad.

Följde med älskling och tittade på en lägenhet igår. Eller jag stannade utanför och han kollade, trots allt han som ska stå på lägenheten, så bäst att han trivs och får bestämma:)! Han verkar dock mer inresserad av en annan lägenhet som han får ta om han vill, så vi får se. Men han kommer välja det som är bäst för honom:) Och stöttar honom självklart i alla beslut som han tar:)!

Jag är så himla kär, och lycklig. Allt känns så bra på ett sätt. Jag har väldigt mycket måsten, och mitt minne sviker mig väldigt ofta. Men när jag kommer hem och världens finaste har kommit hem före mig så pirrar det i magen, som om över en miljon fjärilar flyger onkring där inne. Blir helt knäsvag av bara tanken.
I'm totaly in love, and I like it:)!
Vill inte att den här känslan ska försvinna. Jag blir bara mer och mer kär för varje dag som går. Förstår inte att jag kan vara så lyckligt lottad som verkligen har världens finaste vid min sida.
Att en så ödmjuk, omtänksam, rolig, snygg, jaa helt perfekt kille bara är min. Det är inte han och jag, utan de är vi. Han är min bara min och jag vet att han älskar mig precis lika mycke som jag älskar honom.
Jag kanske inte är världens lättaste att leva med, jag har mina brister och fel. Men när jag är med Emil så är jag som i en annan värld, det finns bara vi. Vi ser bara varandra och finns för varandra, vi behöver inte prata för att förstå, vi känner varandra utan och in. Jag vet precis vad han menar och vill, och han vet allt sånt om mig. Vi kanske inte vet allt om varandras förflutna, men vad gör det? Jag vet att han är min verklighet just nu, och de kan jag leva på väääldigt länge.
Den som verkligen har varit kär förstår precis vad jag menar. Självklart sitter vi inte ihop och vi gör saker utan varandra. Absolut inte det jag menar. Men han får verkligen mitt liv att kännas så lätt, han får mig att vara lycklig och må bra. För mig är han värd sin vikt i guld, för jag har aldrig träffat en så underbar person.
Emil jag älskar dig, Kan inte förklara i ord!

Fast nu ska jag ta och äta lite frukost:) har kört mammis till jobbet. Sen blir det stall och åka runt och leverera CV haha inte för att det verkar så roligt att jobba kanske, men jag klarar inte av att gå hemma längre. Blir faktiskt galen snart. Haha!

Tagga till helgen, vi kanske ses i dimman:)
Tjingeling!


17/3 - 11

Idag ska jag till Sundbyholm för Västerbo DogArtist ska starta:)
Ganska fint väder och varmt ute, så hoppas på en fin kväll:)!

Har så mycke funderingar som snurrar omkring i mitt huvud. 
Vet varken ut eller in. Vad vill jag, vad vill jag inte?? Kännr mig så sviken, lämnad helt ensam.. Även fast jag inte är det!, eller är jag de? Jag känner mycket folk det gör jag, men vilka har jag verkligen där när det gäller?

Ett jobb är även något jag verkligen behöver just nu.. Måste tjäna pngar, och flytta! Jag och älskling håller på att kolla på lägenhet, så ett jobb behöver jag verkligen nu!! Helst igår.. Men den där löser jag:)! Som alltid!

Nej ta tag i livet:)

Älskling kom ihåg att jag älskar dig massor<3

15/3 - 11

Idag har jag varit på Sundbyholm och kollat när Mustang, Underbara, NagNag och Tango sprungit provlopp. Allt gick mycket bra och samtliga hästar va fina. Heldag i solen är ju bara så underbart. I love my job!

Har även bokat in att jag ska åka och klappa varg den 16 juni:) IHHH, vill göra nu!! haha. Kommer bli sjukt roligt, hoppas på bra väder och att Älskling kan och vill följa med mig:)! Annars kanske de är någon vänlig själ som vill följa med mig till kolmården på den lilla utflykten:)??

Men nu kom min finaste älskling hem:)!

Helt sjukt hur en person kan få en att må så himla bra genom att bara vara i ens närhet:). Jag är så himla kär. Och jag älskar det! Finns inget bättre än att få vara med personen man verkligen tycker mest om i hela världen. När hjärtat slår 1 000 000 slag i minuten och har gymnastik uppvisning inne i bröstkorgen. När man bara kan komma på sig själv med att sitta och bara kolla på den man verkligen älskar och har ett leende på läpparna. 
När man kan prata om allt mellan himmel och jord.
Vet precis vad den andra vill och tycker även fast man inte använder sig av ord.
Somna bredvid världens finaste och vakna upp på morgonen bredvid honom. 

Emil jag älskar verkligen dig!, och de är dig jag vill kyssa god natt och vakna upp med varje morgon. Du är verkligen för bra för att vara sann.
känns helt overkliget att du är min bara min. Tycker verkligen vi passar ihop. Finns alltid där för varandra, och ställer alltid upp.
You're the love of my life babe<3  


  


5/3 -11

Sluta röka går sjukt bra, jag är verkligen grym!! Otroligt jobbigt, men har själv satt mig i sitsen så bara att gilla läget.
Tror faktiskt att jag aldrig sett så mycke folk som röker som nu, men jag är stark och kommer klara det här:)!

Idag har jag varit med Emil. Han är verkligen världens underbaraste. Han förstår mig och vi har så roligt ihop även om vi inte gör något speciellt. Blir så himla glad av att ha honom i min närhet så de liksom bara bubblar lycka inom mig. Länge sen en person gjorde mig så glad och fick mig att må så bra bara genom att finnas där. När jag möter hans blick blir jag helt knäsvag och vill bara kasta mig i hans armar och gosa ner mig i hans famn. Känna hans hjärta slå och bara glömma allt, åhhh de är så underbart att vara kär! Medan jag nördar vid datorn så ligger han bredvid mig i sängen och sover, han är så himla fin mitt hjärta<3

Morgonfodringen i stallet i morron och sen IKEA shopping, måste få ordning på mitt rum ordentligt.

Men nu måste jag pussa på älskling så han vaknar och vi kan hitta på något:)

Over and out, for this time.. :)

Breaking The Habbit..

Just nu är min vardag väldigt grå och tråkig. Alla runt omkring mig är glada och "färgsprakande" jag är bara grå, tråkigt och allmänt nere.
Livet är sjukt jobbigt just nu, och jag vet precis varför. Jag får helt och hållet skylla mig själv!

Cigaretter har funnits i mitt liv väldigt länge. Jag har försökt fram och tillbaka med allt, dra ner på rökandet vilket fungerar tills man bli arg, ledsen osv. Får då sitter man där och kedjeröker upp ett paket bara för "att de är så himla synd om mig just nu". Jag har prövat att bara kasta allt som man har kvar i paketet och liksom bli fri bara sådär.. Det fungerar inte heller.. efter någon timme springer man i panikångest till affären och köper ett nytt bara för att man MÅSTE ju verkligen ha dom.
När man är i stallet så röker man typ konstant, mockar boxen går ut och tar en cigg, fixar maten går ut och tar en cigg, hämtar in hästen från hagen och röker samtidigt, är ute och rider och tar en cigg. Det ringer i telefonen då går man ut och tar en cigg.. Hela dagarna ser ut så.
Och nu är jag så trött på de, jag vill inte vara fånge för ett beroende!!

Det första man gör på morgonen är att kolla så man har cigaretter så man klarar dagen, om man inte har de så får man fixa ett nytt paket så fort man bara kan. Jag har alltid känt att jag har kontrollen på situationen, att jag kan ju faktiskt sluta när jag vill, vilket har varit en stor jävla lögn. Jag är så deep down i skiten så det finns inte. Jag blir helt skakis, illamående och får humörsvängningar när jag inte får röka.
Många i min närhet röker vilket kommer göra att jag nu får ett ännu större prov på att sluta.

Nu vill jag sluta, va hemma och va sjuk från jobbet igår. låg hela dagen i sängen och orkade inte gå ut för att röka. Började må ännu mer illa och få ännu mer ont i huvet än vad jag redan hade. Men orkade verkligen inte. Började tänka lite på hur värt det egentligen är att hålla på med den här skiten. Vem tjänar på det?, inte jag iaf. Min hälsa blir sämre, det är väldigt dyrt och man löper väldigt stor risk för att dö i förtid och få en plågsam död.
Jag vill ju inte dö i förtid, just nu är jag lyckligare än någonsin när jag har min Emil. Vill ju inte att det ska förstöras!!

Så jag ringde min älskade Pappa och bad honom ta en tur till apoteket åt mig. Jag kan ju inte sluta helt ensam, de har jag redan förstått så jag tar tuggumin till hjälp, utöver det så har jag stöd i från hela min familj och min älskade pojkvän. Moster har redan gått igenom det här, så vet att jag kan ringa och få stöd från någon som vet hur det är. Det är väldigt skönt nu när jag har bestämt mig. Jag ska bli fri, jag vill också vara glad och "färgsprakande" som alla andra icke rökare. Just nu är livet väldigt tungt, har varit helt utan cigg i ca 1½ dygn. Det enda jag ser är dom goda ciggen på tv reklamer, känns som att alla har börjat röka bara för att jävlas dom är överallt. Har mindre än ett halvt pket kvar hemma. Men jag tänker verkligen INTE sjunka så lågt, och göra mig själv så besviken att jag röker upp dom. Jag ska sluta och man slutar inte genom att fortsätta.

Med sjukdommen jag redan har är rökning bland det värsta som finns, mina blodkärl tar stryk redan som det är, varför förstöra kroppen ännu mer?? NEJ TACK! det räcker nu, jag är stark i mig själv. Varför gömma mig bakom ett beroende, gömma mig bakom tobaken och nikotinet som hjälpt mig så många gånger. Nikotinet har jag förtillfället i tuggummi form. Men det kommer trappas ner, och jag kommer klara mitt liv utan något sånt skit. 
Få tillbaka lystern i huden och slippa gå omkring och lukta illa. Börja känna mer smaker och dofter. Allt kan bara bli bättre, varför har jag inte tänkt på det innan?? 
Ni som läser det här och har mitt nummer, eller vad som helst. Uppskattar lite pepp. Så dra gärna iväg ett sms och peppa mig. Just nu är livet väldigt hårt och trist. Men jag ska klara det här!! 

Kommer ta upp bloggen och berätta hur allting går. Uppdatera er i min vardag, berätta hur jävla svårt det är. Hur jävla dum jag har varit som började för länge sen.
Och så småningom berätta hur bra det känns att vara 100% rökfri.
Jag klarar det här, de ska ni allt få se:D!!

Bye bye love!!





Over and out, for the moment I guess..

RSS 2.0