19/9 - 11

Idag fyller världens bästa Papi år:)!!

Och jag har jordens beslutångest. har hittat en jätte fin 3 åring som jag verkligen vill ha! hmm, måste ta en riktig funderare på de här!!

Helgen började sämst, men blev bara bättre och bättre. Jag och älskling har nog inte haft sån är bra kontakt och roligt tillsammans på länge:) Vilket gör att jag i princip ar fått en ny tändning, är helt pirrig och tokkär på nytt. Vill inget annat än att dela resten av mitt liv med Emil:) är så lycklig, finns inget bättre:)

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv lite, haha om de nu går;)

over and out!

15/9 - 11

Det värsta som finns är när folk inte vaknar som dom ska utan sover bort hela dagen. När man vet att man ska hitta på ngt med dom där klubbade sälarna.. Haha lagom bitter.

Allt här hemma är kaos, saker överallt. Lite som att en tornado dragit förbi, de är inte ens lite sådär mys stökigt, så man faktiskt ser att de finns folk som bor där. utan de är rent KAOS. Men jag orkar inte städa just nu, fixar de ikväll, för egentligen så är de ju inte så mycke prylar.. De är mest mina kläder... Stackars Emil, som måste stå ut med mig just nu, haha nää förresten inge synd om honom, han har ju valt de själv, right;)?

Jävla Amanda, hon svara fortfarande inte:P haha kanske ska åka dit och kolla om dörren är upplåst, hmm.. blir nog så:D hahah fast antar att de är sånt som kallas för att våldgästa;) skitsamma:P!!

Tjingeluring

RSS 2.0